Από Πιερικό… στα Τρίκαλα Ημαθίας ο Γιώργος Τερζής!

Από Πιερικό… στα Τρίκαλα Ημαθίας ο Γιώργος Τερζής!

Άλλαξε στέγη σε χρόνο... dt ο Γιώργος Τερζής, που έφυγε από τον Πιερικό και συνεχίζει στα Τρίκαλα Ημαθίας...

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 31/10/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αμυντική θωράκιση υψηλών προδιαγραφών για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, αφού η ευχάριστη έκπληξη του 2ου ομίλου (πρωτοπόροι με τον Άρη Παλαιοχωρίου) έντυσαν στα πράσινα τον Γιώργο Τερζή!

Ο 33χρονος στόπερ ήταν φέτος αρχηγός του Πιερικού (σκόραρε στο 1-1 με τον Μακεδονικό), από τον οποίο αποδεσμεύτηκε πριν λίγες ώρες και θα καλύψει το κενό του άτυχου Γρηγόρη Πατρίκα, που υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο Τερζής είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την ομάδα της Ημαθίας έχει θητεία σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Φωκικό, Πύδνα Κίτρους, Διαγόρα Σεβαστής (πέρυσι, συμπαίκτης με τον Λαγδάρη), Εθνικό, Πεύκη, Παύλο Μελά, Ατρόμητο Πειραιά, Φωστήρα και Τριγλία Ραφήνας.

Αναλυτικά, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Τερζή για τον Πιερικό: «#Και μετά από τρεις μήνες σύντομης θητείας μου για Τρίτη φορά στον Πιερικό, ήρθε δυστυχώς η ώρα να με αναγκάσουν να αποχωρήσω από την ομάδα τελευταία μέρα των μεταγραφών, για άγνωστο λόγο παραγκωνισμου από την ομάδα σαν αρχηγος και απο τους λίγους έμπειρους στο ρόστερ. Και δυστυχώς δεν πρόλαβα να βοηθήσω οσο ήθελα την ομάδα .Θα μπορούσα να πω παρά πολλά μέχρι και βιβλίο να γράψω στο τέλος της καριέρας μου, με αυτά που έζησα σε όλη την καριέρα και εδώ. Αλλα δεν θα μιλήσω για διάφορους λόγους γιατί αν μιλήσω θα κρυφτούν παρά πολλοί, φεύγω σαν φιλος από την ομάδα έκανα ευτυχώς φίλους πραγματικούς γιατί όλοι τους μέσα στα αποδυτήρια είναι καλά παιδιά και αυτό τους κρατάει. Ευχομαι μόνο να καταφέρει να κερδίσει την κατηγορία και να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα».