Μόνο παίκτης της Καβάλας ο Ρομπέρ, διαψεύδει για πόστο στον Πανθρακικό

Μόνο παίκτης της Καβάλας ο Ρομπέρ, διαψεύδει για πόστο στον Πανθρακικό

Ο Μπερτνάρ Ρομπέρ είναι πιστός στους "Αργοναύτες" και... μόνο, δίνοντας το έναυσμα για διακρίσεις φέτος

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 03/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποκλειστικά αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Καβάλα είναι ο Μπερτνάρ Ρομπέρ. Ο Γάλλος συνδέθηκε βάσει σεναρίων και δημοσιευμάτων με ενδεχόμενη επιστροφή του στον Πανθρακικό, που προσπαθεί να… αναστηλωθεί, στη θέση του γενικού αρχηγού. Και εύλογα δημιουργήθηκε το ερώτημα; «Παίκτης εδώ και πόστο εκεί; Ταυτόχρονα;». Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που διαμένει μόνιμα στην Καβάλα, διαψεύδει την επιστροφή του στους Θρακιώτες, σε επικοινωνία με στελέχη των "γαλάζιων" όταν ερωτήθηκε σχετικά και έτσι παραμένει ηγέτης του ΑΟΚ στη νέα φιλόδοξη προσπάθεια και… μόνο.

"Καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Bertrand Robert αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Πανθρακικό. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν και θα είναι ποδοσφαιριστής της Καβάλας, τίποτα παραπάνω!" είναι η σχετική διαδικτυακή ενημέρωση, επίσημα, από τους Καβαλιώτες. 

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες παραμένει αμφίβολος ο Κεϊτά, ενώ σήμερα αναμένονται πληρωμές.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Καβάλας, ευχαριστεί τα τρία σωματεία εργαζομένων των Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης που για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια έκαναν μια πολύ σημαντική δωρεά στον ΑΟΚ (παροχή λιπασμάτων για τη συντήρηση χλοοτάπητα σε όλα τα γήπεδα), ως μεγάλη ανάσα σε δύσκολες εποχές και ελλείψει μεγαλοεπενδυτών. Επίσης, οι «Αργοναύτες» ευχαρίστησαν για τις μεγάλες χορηγίες από το Επιμελητήριο Καβάλας, το λατομείο Βουγιουκλή, την «Εnergean Oil & Gas»  και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 11:24