Καμπερίδης ο αντί-Θεοδοσιάδης στον Πιερικό, πρεμιέρα αύριο με Φίλιππο

Καμπερίδης ο αντί-Θεοδοσιάδης στον Πιερικό, πρεμιέρα αύριο με Φίλιππο

Αλλαγή φρουράς στο τιμόνι του Πιερικού, ντεμπούτο Καμπερίδη με Φίλιππο Αλεξάνδρειας

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο γηγενής τεχνικός και παλιός γνώριμος, Γιώργος Καμπερίδης, είναι ο νέος τεχνικός του Πιερικού, διαδεχόμενος τον αποχωρήσαντα Νίκο Θεοδοσιάδη, ο οποίος συνεχίζει στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Καμπερίδης έχει εργαστεί ακόμα πλην των «μελανόλευκων» σε Βατανιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πόντιους Κατερίνης, Φωκικό, Πυρσό Γρεβενών, Εθνικό Κατερίνης, Ελασσόνα, Ρούβα και Νίκη Πολυγύρου.

Ο Γιώργος Καμπερίδης θα έχει σήμερα την πρώτη προπόνηση και γνωριμία με το ρόστερ, βοηθός παραμένει ο Γιώτης Κωνσταντινίδης, ενώ αναμένεται να καθίσει και στον πάγκο αύριο, εντός με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Υπενθυμίζεται ότι οι «μελανόλευκοι» είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με τον Τάσο Ιωαννίδη, πριν την έλευση Θεοδοσιάδη, ενώ ακολουθεί η ανακοίνωση του Πιερικού:

«Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει εκπροσωπήσει επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από την μακρόχρονη πορεία και ιστορία του και έχει μεγαλώσει γενιές συμπολιτών μας και όχι μόνο. Ο σύλλογος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που άνδρωσε γενιές ποδοσφαιριστών και προπονητών και τους μετέδωσε ότι «η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα στον αθλητισμό και μέσα στα γήπεδα», αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και έχει το σεβασμό οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή και προπονητή να υπηρετεί την ομάδα που τον επέλεξε».

Για την αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Κωστίκος, Κραγιόπουλος, Λαζαρίδης και την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Παπατολίκας, Καραγκούνης, Τουλκερίδης, Τουλίκας, Κανταρτζής, Ουαταρά, Παραφέστας, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης, Γκουντρουμπής, Κατσιαμήτας (θέσεις διεκδικούν Κυριλλίδης, Κοκονόζι, Λαμπίρης, Κτιστόπουλος).