Ανακοινώνει τον αντί-Υφαντίδη ο Κιλκισιακός, υπηρεσιακός ο Γκονζάλες

Ανακοινώνει τον αντί-Υφαντίδη ο Κιλκισιακός, υπηρεσιακός ο Γκονζάλες

Θέμα ωρών δείχνει ο νέος τεχνικός στον Κιλκισιακό, που προετοιμάζεται για νέα αρχή στο δύσκολο ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Κιλκισιακού με τον έμπειρο τεχνικό Λεωνίδα Υφαντίδη, που πληρώνει το… μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα (προτελευταία θέση) και σήμερα πιθανότατα θα ανακοινωθεί ο διάδοχός του.

Ο Υφαντίδης ανέλαβε το τιμόνι στους Κιλκισιώτες το καλοκαίρι, έχοντας 4 πόντους σε 7 αγωνιστικές (6 ματς, μαζί με το ρεπό και μόνη νίκη αυτή με τον Καμπανιακό, με απολογισμό 5-9 γκολ). Η ανακοίνωση τονίζει: «Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του».

Υπηρεσιακός έχει αναλάβει ο Ισπανός, Τόνι Γκονζάλες, που είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες, αλλά σήμερα πιθανότατα η διοίκηση θα ανακοινώσει το νέο κόουτς, ανάμεσα σε αρκετές προτάσεις που έχουν γίνει, ώστε να κάνει ντεμπούτο αύριο, στον «τελικό» με την ΑΠΕ Λαγκαδά εντός (απών ο τραυματίας Παναγιωτόπουλος, αμφίβολος ο στρατευμένος Μοσχάκης και ο Καθάριος λόγω μικροενοχλήσεων).

Ο απερχόμενος τεχνικός του Κιλκισιακού δήλωσε στην «ΑRENA PRESS»: «Έπρεπε να διορθωθούν κάποια πράγματα, δεν πήγαινε άλλο.. Αυτό θεωρήσαμε σωστό. Είναι κρίμα να βρίσκεται εκεί ο Κιλκισιακός, γιατί έχει προοπτικές. Καλή συνέχεια και του εύχομαι να βρει το δρόμο του».