Γρηγοριάδης: «Είχαμε και τύχη στη Νάουσα, αλλά και πάθος με τον Μακεδονικό»

Γρηγοριάδης: «Είχαμε και τύχη στη Νάουσα, αλλά και πάθος με τον Μακεδονικό»

Για την επιτυχία με τον Μακεδονικό μίλησαν ο τεχνικός της Νάουσας Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο γκολκίπερ Δημήτρης Γρηγοριάδης

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά την προχθεσινή νίκη ψυχολογίας με τον Μακεδονικό (2-0 εντός), ο γκολκίπερ της Νάουσας, Δημήτρης Γρηγοριάδης, υποστήριξε: «Γνωρίζαμε την ποιότητα του Μακεδονικού, δουλέψαμε σε αυτό και ήμασταν συγκεντρωμένοι, πλην λίγων εξαιρέσεων. Είχαμε και τύχη, που μας έλειψε με την Καρδία. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, για το πάθος και την αποφασιστικότητα. Ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε δύσκολο ματς ξανά εντός την Τετάρτη, με το Παλαιοχώρι».

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Δημήτρης Χριστοφορίδης, τόνισε: «Ήταν δύσκολο ματς, μετά από δυο νίκες εντός και ένα κακό αποτέλεσμα στη Ραιδεστό. Βρήκαμε δύναμη, ψυχικά αποθέματα και ποιότητα και αντιμετωπίσαμε τον Μακεδονικό, που είχε τρεις σερί επιτυχίες και εμπειρία. Σε κάποιες περιπτώσεις σταθήκαμε τυχεροί και μετά το πρώτο ημίωρο βγήκαμε μπροστά με αξιώσεις. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και διαχειριζόμαστε καλά τις καταστάσεις, με υπομονή και ηρεμία. Έχουμε ενότητα, πίστη, συγκεκριμένο πλάνο και μέλλον».

 Απών για τους Ναουσαίους θα είναι ο αμυντικός, Αργύρης Μουρατίδης, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 12:52