Φ. Αλεξίου: «Μεγάλη τιμή για την Καρδία ο Ηρακλής, δεν παίζουμε για… ήττα!»

Φ. Αλεξίου: «Μεγάλη τιμή για την Καρδία ο Ηρακλής, δεν παίζουμε για… ήττα!»

Το στίγμα τους για τον αυριανό αγώνα-δέλεαρ με τον Ηρακλή στη Μηχανιώνα δίνουν οι Φώτης Αλεξίου και Κώστας Κατσαρός, για τη νεανική Καρδία

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τον προχθεσινό θρίαμβο στη Χαλάστρα, η Καρδία θα κυνηγήσει αύριο την έκπληξη, στη Μηχανιώνα με τον «αναγεννημένο» Ηρακλή, με μεγάλη απουσία τον Γίδαρο, επίσης απόντες τους Μαρινόπουλο, Αθανασίου, Μπλάτζιο και αμφίβολους τους Τοπαλίδη, Τσελεπή. Ο τεχνικός των «πράσινων», Φώτης Αλεξίου, τονίζει στην «ΑRENA PRESS»: «Είναι μεγάλη τιμή μας που αυτή η Καρδία αντιμετωπίζει τον ιστορικό Ηρακλή. Είναι το πιο σημαντικό ματς από άποψη αντιπάλου στην ιστορία μας, κυρίως για τους παίκτες, έχουμε μέσο όρο ηλικίας 20 ετών. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο, δεν παίζουμε για την… ήττα! Δεν έχουμε δικό μας γήπεδο, για τις τιμές που θέλαμε. Όμως είναι φιλόξενο το γήπεδο της  Μηχανιώνας. Εύχομαι να γίνει καλό και ήσυχο ματς, να το χαρούν όσοι έρθουν».

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Φίλων Α.Ο. Καρδίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Κώστας Κατσαρός συμπληρώνει: «Μας περιμένει ένα ιστορικό παιχνίδι, με χαρακτήρα γιορτής και συνάμα πρόκληση για τους νεαρούς αθλητές μας. Ο αγώνας σίγουρα έχει φαβορί και αυτός είναι ο Ηρακλής. Ως διοίκηση βάλαμε φτηνό εισιτήριο, στα 5 ευρώ, ώστε να έρθει μαζικά ο κόσμος στο γήπεδο της Μηχανιώνας. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον Ηρακλή και ελπίζουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Παναγιωτίδης, Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Καρυδόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βελισσάρης, Νικολόπουλος, Ξανθόπουλος και Βερνάρδος, ενώ θέσεις διεκδικούν Χότζα, Δαμουλάκης, Καπρίλης, Μανιός, Τσελεπής.