Χατζηδάκης: «Αναμενόμενη ανάκαμψη για την Καρπερή, για «3Χ3» με Άβατο»

Χατζηδάκης: «Αναμενόμενη ανάκαμψη για την Καρπερή, για «3Χ3» με Άβατο»

Ο φύλακας-άγγελος των Σερραίων, Άκης Χατζηδάκης, δίνει το σύνθημα για συνέχεια στις επιτυχίες

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για τις δυο απανωτές νίκες, με Ορφέα Ξάνθης και Ξηροπόταμο (προχθές εκτός) μίλησε στην «ΑRENA PRESS» ο 24χρονος τερματοφύλακας του «Today’s» Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής, Άκης Χατζηδάκης, που παλιότερα αγωνίστηκε και σε Επανομή, Καμπανιακό, Καλλικράτεια, Ιάσονα Αυγής (αποκτήθηκε το καλοκαίρι):

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τις δυο σερί νίκες, που βελτιώνουν την ψυχολογία μας. Δεν άλλαξε κάτι, απλώς δικαιώνεται η δουλειά μας. Θα ερχόταν τα αποτελέσματα, ήταν αναμενόμενη η ανάκαμψη, την περιμέναμε, όχι κάτι αφύσικο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και νωρίτερα, αλλά είχαμε ατυχίες, ειδικά στο Διδυμότειχο. Πλέον, θέλουμε το «3Χ3» στην έδρα μας, την Κυριακή με τον Άρη Αβάτου, για να προσπεράσουμε και άλλους ανταγωνιστές μας στην κατάταξη. Στόχος είναι η σωτηρία και ένας ικανοποιητικός τερματισμός. Έχουμε νεανικό σύνολο και ατού το ταλέντο, τη φιλοδοξία και τα κίνητρα των νεαρών.

Όσο για τη νίκη στον Ξηροπόταμο, μπήκαμε δυνατά, αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο και μας βοήθησαν τα δυο γρήγορα γκολ. Ήταν σχετικά εύκολο διπλό, παρά την πίεση στο β΄ μέρος. Δεν μας επηρέασαν αγωνιστικά οι διοικητικές ανακατατάξεις, παρά τους αρχικούς προβληματισμούς. Όσο για μένα, θέλω μια καλή σεζόν, με ενεργό ρόλο και ότι παραπάνω… ευπρόσδεκτο».