Ταουσιάνης: «Από τους καταρράκτες της Εδέσσης…»

Ταουσιάνης: «Από τους καταρράκτες της Εδέσσης…»

Μήνυμα... βροχής από τους καταρράκτες της Έδεσσας και πίεση που δεν αντέχεται, έστειλε ο "φτιαγμένος" Τάσος Ταουσιάνης μετά τη νίκη-οξυγόνο με τον Πιερικό

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά το θρίαμβο με τον Πιερικό με 1-0, χάρη στο γκολ του Σκαθαρούδη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Εδεσσαϊκού, Τάσος Ταουσιάνης, έκανε αίσθηση και τη διαφορά και… εκτός γηπέδου, με την παρακάτω διαδικτυακή ανάρτηση, συνοδεία της συγκεκριμένης φωτογραφίας (πανηγυρισμών από το ματς με τους Κατερινιώτες): «Όταν η βροχή δυναμώνει η οποία έρχεται απ τους καταρράχτες της Εδέσσης είναι δυσκολο να αντεξεις την πίεση της. Συνεχίζουμε....». Ο Ταουσιάνης ήταν «μέσα» στις φάσεις, έχοντας και ένα δοκάρι, όπως και ο Γολιδόπουλος. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη έδιωξε τα… σύννεφα πριν το ρεπό, επαναφέροντας τα χαμόγελα και την ηρεμία (πρώτη νίκη εντός, έχει και ένα διπλό στην Αλεξάνδρεια), σταματώντας ένα σερί αποτυχιών (1 πόντος στα 5 προηγούμενα ματς). Αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση των Εδεσσαίων, σε αναμέτρηση διπλής αξίας με ανταγωνιστή, ενώ δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα.

ΚΕΡΔΟΣ Ο ΠΟΥΠΗΣ-ΗΓΕΤΗΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ

Ντεμπούτο ως αλλαγή έκανε για φέτος ο Βασίλης Πούπης (προερχόμενος από ρήξη χιαστών), που θα αποτελέσει νέο… όπλο για τους «πράσινους», μαζί με τους Τάσο Τσουμάγκα και Βαγγέλη Μεταξά, όταν «μπουν» και εκείνοι το επόμενο διάστημα. Όσο για τον Γιώργο Σκαθαρούδη (Φωτο κατω), έφτασε τα 4 γκολ και όλα έχουν χαρίσει πόντους-χρυσάφι στον Εδεσσαϊκό, με εξαίρεση εκείνο στην ήττα στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα (4-3 με ανατροπή στο φινάλε). Ο έμπειρος επιθετικός ακόμα σκόραρε στις ισοπαλίες εντός με Λαγκαδά (2-2) και Καρίτσα (1-1), έχοντας μερίδιο στην κατάκτηση πέντε από τους οκτώ κερδισμένους βαθμούς.

ΣΕΙΡΑ ΔΥΟ ΕΝΤΟΣ, ΜΕ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ-ΚΑΡΔΙΑ

Ο Εδεσσαϊκός βάζει πλώρη για το "3Χ3", με δυο κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα του μετά το ρεπό, αρχικά με Κιλκισιακό και μετά με Καρδία, ώστε να συνεχιστεί η αντεπίθεση και η βαθμολογική αναρρίχηση. 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 13:37