«Γλίτωσε» τα χειρότερα η Θύελλα Ραφήνας

«Γλίτωσε» τα χειρότερα η Θύελλα Ραφήνας

Με φάουλ του Χαρακτίδη στις καθυστερήσεις έσωσαν τον βαθμό οι πράσινοι απέναντι στον Ερμή Κιβερίου (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ματς με εντυπωσιακή τροπή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου «Π. Σκούφος» της Ραφήνας το απόγευμα της Κυριακής (12/11). Θύελλα και Ερμής Κιβερίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν για το 2-2 και να «σώζουν» τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με ήρωα τον Χαρακτίδη! Μόλις στο 14' ο Μπουντάκης έκανε το 1-0 με ατομική προσπάθεια μετά από πάσα του Σένε, όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε... εις διπλούν! Στο 37' ο Μπιτζής έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά (1-1), ενώ στο 63' ο Καραγκούνης προκάλεσε ψυχρολουσία στο γήπεδο της Ραφήνας (1-2)! Μάλιστα, ο Ερμής θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» το τρίποντο, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι από την κεφαλιά του Μπιτζή στο 72'. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν και, τελικά, δικαιώθηκαν στο 92', όταν ο Χαρακτίδης με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Παλιγγίνη για το 2-2. Μετά το τέλος του αγώνα είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα ο Χατζόπουλος.

Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), με βοηθούς τους Μουτάφη (Κυκλάδων) και Νατσιόπουλο (Δυτικής Αττικής).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Μέγας (65' Καραπάνος), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (87' Μουσαζάντε), Μπότης (80' Παπατσαράκης), Σενε, Μπουντάκης Κ. (75' Μπουντάκης Χ.)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σάκουλης, Χατζόπουλος, Λαζάρου, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (80' Μαρίνης), Γκάτσης (60' Κουτσοδήμος), Μπιτζής, Καραγκούνης (86' Σελλής), Μουσταφά.