Πετρόφ: «Σα να παίζουμε μαζί μια… δεκαετία στον Αλμωπό Αριδαίας, καλοί οι αντίπαλοι, αλλά εμείς... καλύτεροι!»

Πετρόφ: «Σα να παίζουμε μαζί μια… δεκαετία στον Αλμωπό Αριδαίας, καλοί οι αντίπαλοι, αλλά εμείς... καλύτεροι!»

Ο πανύψηλος Τόμιτσα Πετρόφ βοήθησε και στο σκοράρισμα την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη στα δυο τελευταία παιχνίδια σε προωθήσεις του στα αντίπαλα καρέ

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Και σε ρόλο σκόρερ διακρίνεται τις δυο τελευταίες αγωνιστικές για τον Αλμωπό Αριδαίας ο πανύψηλος (1.96) Σκοπιανός στόπερ, Τόμιτσα Πετρόφ, αφού βρήκε δίχτυα στο 1-1 στην Καρίτσα αλλά και προχθές στο 4-0 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο 27χρονος πρώην άσος των Εδεσσαϊκού και Καστοριάς, που συνθέτει ισχυρό δίδυμο στα μετόπισθεν με τον Σαμαρόπουλο, τόνισε στην «ΑRENA PRESS»:

«Δεν είναι η πρώτη φορά για μένα που σκοράρω σε δυο σερί ματς, αλλά είναι η παρθενική που το κάνω σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Στην Αριδαία συμβαίνουν θετικά πράγματα φέτος γιατί παίζουμε καλά και είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε χάσει. Παίζουμε με καλές ομάδες, αλλά εμείς είμαστε… καλύτεροι! Είναι πολύ καλές οι εντυπώσεις μου στον Αλμωπό και φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα και να πετυχαίνω και άλλα γκολ. Πιστεύω ότι τα καλύτερα στην καριέρα μου θα έρθουν στην πορεία. Το μυστικό μας είναι ότι παίζουμε σαν οικογένεια, σα να είμαστε μια… δεκαετία συμπαίκτες! Κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου και θέλουμε να μας στηρίζει ο κόσμος. Για τη νίκη με τον Αγροτικό Αστέρα, πίστευα ότι θα την κατακτήσουμε γιατί είμαστε ανώτεροι, αλλά δεν την περίμενα τόσο εύκολη. Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας, του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς παίζουμε με τα Τρίκαλα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε ότι καλύτερο».

Αύριο η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παίζει κύπελλο, εκτός με τους Προμάχους στη ρεβάνς της νίκης με 2-1 (απών ο τραυματίας Πετρίδης).

 φωτο Χαρά Ματεντζόγλου