Ποντάρει στην επάνοδο Μαντζίρη ο Αγροτικός Αστέρας ενόψει Πιερικού

Ποντάρει στην επάνοδο Μαντζίρη ο Αγροτικός Αστέρας ενόψει Πιερικού

Ομιλία Φοιρού στους παίκτες του Αστέρα και σύνθημα νίκης με Πιερικό, με τις προπονήσεις να γίνονται σε πλαστικό και τον Στογιάννη να γυρνά στο... καθήκον

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θετική αντίδραση για τη συντριβή στην Αριδαία θα προσπαθήσει να «βγάλει» την Κυριακή ο Αγροτικός Αστέρας, με τον Πιερικό στον Εύοσμο, με τον Γιώργο Φοιρό να έχει χθες ομιλία προς τους παίκτες για τα τελευταία αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας.

Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» ποντάρει στην επάνοδο του Λάζαρου Μαντζίρη, που πέτυχε 5 γκολ φέτος, είναι επιθετικό βαρόμετρο και το «βαρύ πυροβολικό» (φάνηκε το κενό του με τον Αλμωπό), έχοντας μερίδιο σε πολλούς κερδισμένους πόντους.

Αμφίβολοι είναι οι Αγτζίδης και Πιστόπουλος (πιο πιθανό να προλάβει ο πρώτος), μια πρώην ομάδα τους αντιμετωπίζουν οι Χατζόγλου, Προβατίδης (αλλά και ο Φοιρός), με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Ηλία Στογιάννη να γυρνά στις προπονήσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του (αρχικά για… θεωρητικές οδηγίες προς τους γκολκίπερ).

Οι προπονήσεις γίνονται σε πλαστικό, για βελτίωση της κατάστασης στο «Δ. Κοντικάκης» (προσθήκη λιπασμάτων), ενώ ο τεχνικός του Αστέρα τόνισε στην «ΑRENA PRESS»: «Ο Πιερικός είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, πάντα υπολογίσιμη δύναμη. Θα τον αντιμετωπίσουμε σαν τον παλιό Πιερικό,  με σοβαρότητα. Περιμένουμε μεγάλη αντίσταση, σε ένα ντέρμπι ισάξιων νεανικών ομάδων. Είναι σημαντικό και οριακό ματς για εμάς. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα».