Σκάνδαλο στο γήπεδο της Καρδίας με την ανοχή… του Δημάρχου Θόδωρου Παπαδόπουλου! (vid)

Πρωτοφανή καθυστέρηση και παραλείψεις σε ένα έργο 385.000 ευρώ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 16/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

"Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν"…..  είναι ότι πιο κατάλληλο μπορεί να πει κανείς για ένα απίστευτο έργο που πραγματοποιείτε εδώ και μήνες…..  σε ένα χωριό της Θεσσαλονίκης στην Καρδία.

Ένα πανάκριβο έργο το οποίο μάλιστα αποτελεί πρόκληση για την δημόσια ζωή, αφού ούτε λίγο ,ούτε πολύ κοστίζει 385.000  ευρώ!

Μάλιστα καλά διαβάσατε , σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα η πολιτεία … και συγκεκριμένα ο δήμος Θέρμης αποφάσισε να κατασκευάσει αυτό το έργο σε μία περιοχή όπου πληθυσμιακά δεν θα δικαιολογούσε ένα τόσο μεγάλο νούμερο.

Η τοποθέτηση μας βέβαια δεν είναι προσωπική αλλά πηγάζει από τις αντιδράσεις και την αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου!

Ωστόσο αφορμή για ακόμη μια φορά για αυτό το θέμα είναι η απίστευτη καθυστέρηση και ολιγωρία της εταιρείας που κατασκευάζει το συγκεκριμένο γήπεδο.

Παρατάσεις επί παρατάσεων ανά τακτά διαστήματα που οδηγού σε σκέψεις ακόμη και τον πιο καλοπροαίρετο.

Στην περίπτωση βέβαια αυτή πιθανόν να πρέπει να παρέμβει κάποιος εισαγγελέας διότι και η ομάδα της Καρδίας εμπαίζεται σκανδαλωδώς ,αλλά και η ίδια η δημοτική αρχή είναι εκτεθειμένη με την σιωπηρή…. και αθόρυβη ανοχή της σε ένα έργο που θα έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και μήνες στην τοπική κοινότητα.

Μέχρι και την Τρίτη το πρωί όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν είχε ολοκληρωθεί το γήπεδο ενώ ακόμη η κατασκευάστρια εταιρεία περιμένει να έρθει από το εξωτερικό ο συνθετικός τάπητας…..

 

Αλήθεια ο ίδιος ο δήμαρχος μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το σκάνδαλο της αδικαιολόγητης καθυστέρησης και την ανοχή από μέρους του ;

Με τα χρήματα του Ελληνικού λαού δυστυχώς δεν μπορεί να παίζει κανείς….

Και όποιος δεν μπορεί πάει σπίτι του…

Και αυτό έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό ο κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος. Να έχει στείλει πολλούς στο σπίτι τους….

Εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 17:40