Αλώβητος και νικητής στο βολιώτικο ντέρμπι

Αλώβητος και νικητής στο βολιώτικο ντέρμπι

Ο Βόλος έφυγε με το «διπλό» από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο βολιώτικο ντέρμπι.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα επεισοδιακό ματς, ο Βόλος ΝΠΣ «άλωσε» το Πανθεσσαλικό και με γκολ των Ηλιόπουλου (2’) και Γκαρσία (75’) συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα νωρίς, μόλις στο 2’, με το πλασέ του Ηλιόπουλου και μετά τη σέντρα του Γκαρσία. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ισορρόπησαν το ματς, όμως δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποιο γκολ. Έχασαν ευκαιρία με τον Θέο στο 18’, ενώ ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 30’.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 72', ο Τόσκας ανέτρεψε τον Μάντζη, με τον διαιτητή Γκορτσίλα να δίνει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πίτου Γκαρσία στο 75’, «κλειδώνοντας» το τρίποντο για την ομάδα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κώστας Μπράτσος): Κούτσικος, Κόκας, Καραμπάς (53' Καράμπελας), Νόνης, Κραγιόπουλος (64' Σέττος), Τόσκας, Μέμμος (53' Καράμπελας), Βασιλίεβιτς, Θέος (46' Ευθυμιάδης), Βαρούχας (86' Καρβούνης), Κόκας.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος (47' λ.τρ. Τζελίδης), Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα (52' Δεμηρτζόγλου), Καμπαγέρο (68' Ζέρης), Μάντζης, Γκαρσία, Ηλιόπουλος (86' Σαλαμούρας).

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 18:21