Ξανά στις… ράγες το «Σίτυ»!

Ξανά στις… ράγες το «Σίτυ»!

Το Αιγάλεω νίκησε 3-2 την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο, όμως αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις της κατάστασης και έστειλε μήνυμα ελπίδας στους φιλάθλους του! Το Αιγάλεω πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά, που πάλεψε το παιχνίδι, αλλά δν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με το Σίτι να βρίσκει τον βηματισμό του, μετά τις αναταραχές της προηγούμενης εβδομάδας. Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα ήταν αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, όπως και ο Η. Σταύρου ο οποίος στο 24’ με ατομική ενέργεια και στο 27’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπανού έγραψε το 0-2. 

Η Κηφισιά αντέδρασε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 49’ ο Ρεντζής με σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 66’ ο Ψυχογιός με ατομική ενέργεια πέρασε και τον Κυρίτση, για το 1-3 υπέρ του Αιγάλεω. Στο 72’ ο Καϊμακαμούδης με σουτ εκτός περιοχής μείωσε εκ νέου σε 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς και βοηθοί οι Δέτση, Ζήρδας (Αθηνών).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Μιχελής (37' Κοντογιάννης), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μπουρδούβαλης, Τσαφταρίδης, Τζέλη (46' Κωνσταντινίδης), Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος, Ρεντζής

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Κάρδαρης, Κοντιζάς, Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σαπαλίδης (62' Ψυχογιός), Σκοπελίτης, Βέρμπης (92' Παπαδόπουλος), Η. Σταύρου (90' Τουλουβασίλης), Σπανός (80' Α. Σταύρου).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 00:55