Έμφραγμα στο 93'

Έμφραγμα στο 93'

Όρθιος στάθηκε ο Παλληξουριακός, που «έκλεψε» την ισοπαλία 1-1 από την Καλαμάτα στο Ληξούρι!

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Καλαμάτα κρατούσε τη νίκη χάρη στο γκολ του Καντούτση στο 46’, όμως τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα, στο 93’ με σκόρερ τον Λυκούδη. Είναι το πρώτο τέρμα που δέχεται η Μαύρη Θύελλα με το πέρας της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα απώλεσε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς. Έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Τσουλάκο στο 37’, όμως ο Ζερβός έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 42’ ακυρώθηκε γκολ του Τσουλάκου ως οφσάιντ. Η Καλαμάτα προηγήθηκε τελικά με την κεφαλιά του Καντούτση στο 46’.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μαύρη Θύελλα έχασε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε ακόμη ένα γκολ. Απεναντίας, στο 93’, ο Παλληξουριακός εκμεταλλεύθηκε τη στημένη φάση και με εκτέλεση φάουλ του Λυκούδη έδωσε πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Διαιτητής ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Βαλλιάνο-Σούζα (Αιτωλοακαρνανίας).

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Σπ. Παπαδάτος): Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός (67’ Μαυροειδής), Αντωνάτος (69’ Χασάι), Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Βαλεντής Στ., Αντωνάτος Ηλ. ,Πολλάκης, Ζαφειράτος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμες, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας (69’ Τσατσόπουλος), Καμινιώτης, Γουερέ, Ρονκάτο (90’ Νινιός), Τσουλάκος (61’ Αθανασόπουλος).

(Πηγή: sports365.gr)