«Καθάρισε» σε ένα δίλεπτο η Αχαϊκή

«Καθάρισε» σε ένα δίλεπτο η Αχαϊκή

Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου λύγισε το Λεωνίδιο (2-1).

από Παμε Μπάλα
στις 19/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αχαϊκή, που επιβλήθηκε 2-1 του Λεωνιδίου, το οποίο ακόμα δεν έχει βαθμό. Το «τρίποντο» αυτό δίνει ανάσα στα «καναρίνια», που ανέβηκαν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο 13’ ο Αντωνόπουλος είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, στην πιο καλή στιγμή του πρώτου μέρους. Στο 56’ ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 58’ ο Κοκκίνης εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην άμυνα του Λεωνιδίου και έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 65’ σουτ του Κατσικαδά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 86’ το Λεωνίδιο πέτυχε το γκολ, με μακρινό σουτ του Γρ. Λάτση, για το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος και βοηθοί οι Καραλής, Ασημακόπουλος (Ηλείας).

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Nτάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης (75΄ Σταυρόπουλος), Κωνσταντινίδης (83΄ Ρίλντι), Αλμπάνης (60΄ Μπίτρας), Μητρόπουλος (46΄ Αποστολόπουλος), Αντωνόπουλος.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Γιάννης Νενεκούμης): Γιαννούσης Κ. Λάτσης Γρ. Λάτσης Γιωργ. Κύριος Μπούρας Γιαννούσης Σ. Χιώτης Καττής (71' Βρεττάκης) Κατσικαδάς Λάλας (60΄ Π.Ι.Κύριος) Μπακάλης.

(Πηγή: patragoal.gr, φωτο: photo alpha)

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 01:52