Προβληματισμός για απουσίες και… διαιτησία στον Τσικλητήρα Πύλου

Προβληματισμός για απουσίες και… διαιτησία στον Τσικλητήρα Πύλου

Ως μια χαμένη ευκαιρία στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού βλέπουν στον Τσικλητήρα Πύλου την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία που έφεραν κόντρα στη Ζάκυνθo, ωστόσο στο «στρατόπεδο» της ομάδας υπάρχει προβληματισμός και για την επόμενη μέρα.

από Παύλος Κουστέρης
στις 21/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η 4η αποτυχημένη προσπάθεια για μια εντός έδρας νίκη και μάλιστα σε τρία από αυτά τα ματς, ο Τσικλητήρας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, δείγμα του θέματος που υπάρχει κόντρα σε ομάδες που αμύνονται.

Επιπλέον, για το επόμενο ματς κόντρα στην Αχαϊκή, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Κακαλέτρης είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο πολύ σημαντικές μονάδες, καθώς ο Άγγελος Μπίζος και ο Μούσα Γκάι είναι τιμωρημένοι, με τον πρώτο να βλέπει την κόκκινη κάρτα στο ματς με τη Ζάκυνθο και ο δεύτερος να συμπληρώνει κάρτες.

Τέλος, όπως φάνηκε και μετά το ματς της Κυριακής και από τις δηλώσεις του προπονητή, υπάρχει προβληματισμός και από τη διαιτησία που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ο Τσικλητήρας, καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτό ήταν το 4ο παιχνίδι τη φετινή χρονιά που ο η Πύλος έχει παράπονα από τους ρέφερι.