«Καθαρίζει» την κόκκινη ο Μεντί στο Κύπελλο αύριο, «εκστρατεία» Αλμωπού για το ντέρμπι στη Χαλκιδική

«Καθαρίζει» την κόκκινη ο Μεντί στο Κύπελλο αύριο, «εκστρατεία» Αλμωπού για το ντέρμπι στη Χαλκιδική

Πρεμιέρα Μπίσμαρκ κόντρα στους Προμάχους αύριο και κριτήριο για το αν μπει στην αποστολή για την... τιτανομαχία στη Χαλκιδική

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βολική συγκυρία ήταν για τον Αλμωπό Αριδαίας η αυριανή αναμέτρηση-ρεβάνς με τους Προμάχους για το κύπελλο. Οι «κυανόλευκοι», που θέλουν την πρόκριση μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα εντός, με τα δυο γκολ του Γκάζι, θα παραταχθούν χωρίς τον Κριστιάνο Μεντί, που αποβλήθηκε στο επεισοδιακό διπλό στα Τρίκαλα Ημαθίας. Ο Σενεγαλέζος φορ και πρώτος σκόρερ ως τώρα «καθαρίζει» και θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής, με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου στη Χαλκιδική. Ο Γιώργος Τυριακίδης δεν υπολογίζει και στους Πετρίδη (τραυματίας) και Ιορδανίδη (στρατευμένος), ενώ ο Βραζιλιάνος Ρένο Μπισμάρκ, που θα πάρει βάπτισμα πυρός αύριο στο κύπελλο, αν δείξει σε καλή κατάσταση ίσως κάνει πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα.

ΜΟΝΟΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΜΕ ΑΡΗ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Πέλλας, είναι μοναδική αήττητη στον 2ο όμιλο και μια από τις τρεις της Μακεδονίας στις εθνικές κατηγορίες (Α’, Β΄ και Γ΄ Εθνική, για τα πρωταθλήματα), μαζί με Άρη και Δόξα Δράμας. Τέλος, η διοίκηση του Αλμωπού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, για την κυριακάτικη «απόβαση» στο Παλαιοχώρι: «Κυριακή 26/11/2017 - Γήπεδο Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, Ντέρμπι πρωτοπόρων. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και η νίκη μας φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα οργανώνει εκδρομή για να έχει δίπλα της τους υποστηρικτές της. Το κόστος της εκδρομής θα είναι 20€ το άτομο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά και το εισιτήριο του αγώνα.  Πληροφορίες εγγραφές στο Φροντιστήριο My Computer, Φιλίππου 5 - Αριδαία, και στα τηλέφωνα 2384023002 - 6977012820.  Υπεύθυνος επικοινωνίας Τσιτιρίδης Ιωάννης».

ΟΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΠΙΛΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος προπονητής, Λεωνίδας Μπίλης, είναι παλιός γνώριμος του Αλμωπού (έχει εργαστεί στον πάγκο των «κυανόλευκων», ενώ διαμένει μόνιμα οικογενειακώς στην Αριδαία.