Σαμαράς: «Ανάλογη συνέχεια για τους Πόντιους Κοζάνης, νίκη λόγω συγκέντρωσης με τη Λευκάδα»

Σαμαράς: «Ανάλογη συνέχεια για τους Πόντιους Κοζάνης, νίκη λόγω συγκέντρωσης με τη Λευκάδα»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για τη σημαντική νίκη των Πόντιων Κοζάνης επί του πρωτοπόρου Τηλυκράτη Λευκάδας με 4-2, που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση («ροκάνισε» την απόσταση πέντε πόντων στην κατάταξη, πλέον στο «μείον δυο») ο τεχνικός της ΑΕΠ Γιάννης Σαμαράς, ανέφερε: «Παίξαμε με μία ομάδα που είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία μία πολύ καλή ομάδα με μία επίσης πολύ καλή ποιότητα παικτών. Εμείς είχαμε πολύ υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης  και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και να έχουμε και ένα δεύτερο τέρμα στη συνέχεια. Ο αντίπαλος όμως ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε και πετύχαμε τρίτο τέρμα κι εκεί θεωρώ ότι το παιχνίδι τέλειωσε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι να παίξουμε όπως παίξαμε με τον Τηλυκράτη και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του 3ου Ομίλου, στον οποίο συμμετέχουμε».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Χωρίς φιλικό κύλησε το Σαββατοκύριακο για την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, που προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιπιάδας εντός έδρας. Ο τεχνικός του Μακεδονικού  δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον αμφίβολο Κεσκιλίδη.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Μετά το ρεπό του πρώτου γύρου, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται στη δύσκολη έξοδο με τον Κιλκισιακό, χωρίς τους τραυματίες Γούτσιο και Μητράκα και τους στρατευμένους Δαλαμήτρα και Τσιλιγκιρίδη.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ύστερα από τις απανωτές νίκες με Σκουφά Κομποτίου και Αστέρα Παραποτάμου, οι «γουναράδες» στρέφονται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανλευκάδιο. Βεβαίως, υπάρχουν πολλά προβλήματα για τον προπονητή, Νίκο Εμμανουηλίδη, αφού τιμωρημένοι είναι οι Πατσίκας (αποβλήθηκε), Μηλιάτης (συμπλήρωσε κάρτες), Βενέτης και Χασάι (οι δυο τελευταίοι αποβλήθηκαν μετά τη λήξη του ματς στην Ήπειρο).

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ»

Μεγάλος νικητής του σερραϊκού ντέρμπι με την Καρπερή ήταν ο Απόλλων Παραλιμνίου, με τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» Παύλο Δημητρίου να δηλώνει στην «ΕΡΤ Σερρών»: «Οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο καλό από αυτό το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσο νευρική την ομάδα μου, εμείς συνήθως είμαστε ήρεμη ομάδα. Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής όμως είδα μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τη δικιά μας ομάδα. Η νευρικότητα πέρασε σε όλους και κάναμε κάκιστες επιλογές, ειδικά στις πάσες και στο τακτικό κομμάτι. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και θέλουμε να το ξεχάσουμε. Βέβαια στη διάρκεια αυτή θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε το σκορ πολύ μεγαλύτερο».