Καρακούτης: «Πείσμα σωτηρίας ο Εδεσσαϊκός, με τέτοιες εμφανίσεις δε φοβόμαστε κάτι»

Καρακούτης: «Πείσμα σωτηρίας ο Εδεσσαϊκός, με τέτοιες εμφανίσεις δε φοβόμαστε κάτι»

Ο Καρακούτης άνοιξε λογαριασμό στα γκολ και περιμένει τρίποντο-ανάσα με την Καρδία, στο τρίτο σερί ματς στην Έδεσσα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το πρώτο του γκολ με τον Εδεσσαϊκό πέτυχε στο 1-1 με τον Κιλκισιακό ο Σερραίος φορ, Γιώργος Καρακούτης, γλιτώνοντας τους «πράσινους» από τα χειρότερα» και μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τη κυριακάτικη μάχη διπλής αξίας με την Καρδία εντός και την προσπάθεια σωτηρίας.

Ο 20χρονος σέντερ φορ, που καλύπτει το κενό του άτυχου Λαφαζανίδη (με βοήθειες από Σκαθαρούδη, Ταουσιάνη, Καράμπελα, Μπουράκη) και έχει θητεύσει σε Πανσερραϊκό, Κ20 Ηρακλή και Απόλλωνα Παραλιμνίου, ανέφερε: «Με τον Πιερικό και τον Κιλκισιακό κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Έδεσσα, αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε, αλλά πήραμε 4 αντί για 6 πόντους στα δυο τελευταία ματς.

Οδηγός είναι αυτή η απόδοση και με την Καρδία, να φτάσουμε στους 7 βαθμούς σε αυτά τα ματς, αφού δεν μας «βγήκε» το απόλυτο. Είναι ματς ορόσημο, διπλής αξίας, με ανταγωνιστή, αλλά αξιόλογη ομάδα.

Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, όπως σε ανάλογα ματς στην Έδεσσα. Με το Κιλκίς είχαμε ατυχία, δοκάρι, πολλές φάσεις και δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι. Έχουμε πλέον πείσμα για αντεπίθεση προς τη σωτηρία, που είναι ο αυτοσκοπός. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου.

Είμαστε μια νεανική ομάδα με ταλέντο και φιλοδοξία, αν συνεχίσουμε με πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα, θα πετύχουμε το στόχο μας, καλύπτοντας την όποια απειρία, με δουλειά και υπομονή. Ικανότητα έχει το ρόστερ, θέλει πίστη. Μας απογοήτευσαν τα ως τώρα αποτελέσματα, έπρεπε να είμαστε ψηλότερα, αλλά υπάρχει χρόνος και περιθώριο αναπλήρωσης των λαθών, παρότι οι αγωνιστικές κυλούν. Χαίρομαι για το πρώτο γκολ μου, όπως κάθε φορ όταν δίνει πόντους στην ομάδα του και ελπίζω να συνεχίσω ακόμα πιο δυναμικά».