Ζαλίκας: «Αν γίνουν μεταγραφές, θα γίνουν με μεγάλη προσοχή»

Ζαλίκας: «Αν γίνουν μεταγραφές, θα γίνουν με μεγάλη προσοχή»

Έναν απολογισμό των τελευταίων εβδομάδων στην Καλαμάτα έκανε μέσω συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ζαλίκας.

από Παύλος Κουστέρης
στις 24/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα τελευταία ματς, συμπεριλαμβανομένου και αυτού κόντρα στον Πανθουριακό, που η «Μαύρη Θύελλα» ηττήθηκε με 2-1, ενώ κληθείς να σχολιάσει αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, υπογράμμισε πως αν γίνουν προσθήκες, αυτές θα είναι με πολύ μεγάλη προσοχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Παλληξουριακό: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που μπήκε με ενθουσιασμό στο γήπεδο, αλλά καταφέραμε και κυριαρχήσαμε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε το προβάδισμα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το αποτέλεσμα ήταν ένα δυνατό σοκ για εμάς, καθώς επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με το Ληξούρι να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση και αφού είχαμε χάσει σωρεία μεγάλων ευκαιριών. Μιλήσαμε με τους παίκτες για το παιχνίδι αυτό και θα βγούμε πιο δυνατοί».

Για τον Πανθουριακό: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την πολύ καλή εικόνα του και τη νίκη του. Δώσαμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά βρεθήκαμε πίσω από δύο λανθασμένες αντιδράσεις, τις οποίες σαν ομάδα δεν ποινικοποιούμε, αλλά αντίθετα στηρίζουμε οποιονδήποτε κάνει λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε για την ισοφάριση, μειώσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Εδώ θέλω να αναφέρω πως έγιναν και διαιτητικά λάθη όπως στη φάση του πέναλτι στον Τσατσόπουλο αλλά και στο ακυρωθέν γκολ μας. Τα όποια διαιτητικά λάθη όμως δεν μειώνουν σε καμία περίπτωση τη δίκαιη νίκη του αντιπάλου».

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα: «Σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι στιγμής, ειδικά στο Β΄ημίχρονο η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα πιεστική και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Η βαθμολογική διαφορά από τον πρώτο μειώθηκε και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για το πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά το κύπελλο, θέλουμε να το κατακτήσουμε και αυτό».

Για την πιθανότητα μεταγραφών: «Έχουμε ίδιες απόψεις με τη διοίκηση. Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και που στοχεύουμε. Αν γίνουν προσθήκες, θα γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή».