«Διπλό» του Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό

«Διπλό» του Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό

Ο ΓΣ Αλμυρός επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου και πέρασε δεύτερος στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

από Παμε Μπάλα
στις 26/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο ΓΣ Αλμυρός στο Πανθεσσαλικό, καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Νίκης Βόλου. Ο Γυμναστικός με αυτό το «τρίποντο» ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα του Κώστα Σταματίου πίεζε για το γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Η Νίκη ανέβασε στροφές προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ξεκίνησε πιο ορεξάτα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 75’ ο Κιπτίου με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1 για τον Αλμυρό. Τρία λεπτά αργότερα ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και να φτάσει στην ισοφάριση.

Διαιτητής ήταν ο Μπλούνας (Φθιώτιδας) και βοηθοί οι Δόσκορης (Φθιώτιδας), Γάκος (Λέσβου).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Βέργος (76’ Γαρυφαλόπουλος), Γιάκοβλεφ, Μέτσε (65’ Μπάιριτς), Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Τζιώρας

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ (Κώστας Σταματίου): Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Αλεξανδρής (94’ Βούλγαρης), Σαββίδης, Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας (46’ Κωτσαρίδης), Κοντοβάς (86’ Θωμαΐδης).

(ΠΗΓΗ: goalpost.gr)