Λύτρωση με Κοκονόζι ο Πιερικός

Λύτρωση με Κοκονόζι ο Πιερικός

Στο φινάλε ο Πιερικός εξασφάλισε τη νίκη, 1-0 επί του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων.

από Παμε Μπάλα
στις 26/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» πανηγύρισε ο Πιερικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς οι μελανόλευκοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 55’, όμως στο φινάλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ με γκολ του Κραγιόπουλου και ως το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 55’ όμως άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στον αγώνα, καθώς ο Κανταρτζής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πλεονέκτημα το εκμεταλλεύτηκε ο Μ. Αλέξανδρος, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 62’ με κεφαλιά του Γιώργου Κίτσα. Ο Πιερικός όμως δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και στο 84’ ο Κοκονόζι είχε δοκάρι. Τελικά ο ίδιος στο 90’ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Τεβεκέλης και βοηθοί οι Παπαδόπουλος, Φράγιος (Μακεδονίας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης (77΄Κοκονόζι), Τουλίκας, Κανταρζτής, Ουατταρα (25΄Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (58΄Παραφέστας), Σαμανίδης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Θωμάς Αμπρικίδης): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Βλάχος,(75΄Λαγδάρης) Τσουλχάη, Τερζής, Ταταρίδης, Ποτουρίδης (77΄Καπετάνος), Κοκοράκης (62΄Βαφειάδης), Ζωγράφος, Κίτσας, Παρσόπουλος (83΄Ευθυμίου).

ΠΗΓΗ: pierikosnews.blogspot.com