«Διαζύγια» στον Αγροτικό Αστέρα με Παπουτσή, Αγτζίδη και Ζαχαράκη

«Διαζύγια» στον Αγροτικό Αστέρα με Παπουτσή, Αγτζίδη και Ζαχαράκη

Αποδεσμεύτηκαν από τον Αστέρα οι Παπουτσής, Αγτζίδης, Ζαχαράκης και το ρόστερ χάνει πόντους σε εμπειρία, αλλά και πολύτιμες λύσεις σε... βάθος ο Φοιρός

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 28/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μείον τρεις παίκτες του βασικού «κορμού», με αρκετή εμπειρία σε σχέση με το υπόλοιπο ρόστερ, έμειναν ελεύθεροι κοινή συναινέσει από τον Αγροτικό Αστέρα και πιο συγκεκριμένα οι Γιάννης Αγτζίδης, Νίκος Παπουτσής και Βασίλης Ζαχαράκης.

Αυτό που διέρρευσε από την πλευρά των «σταχυοφόρων» είναι ότι… «δεν ταίριαζε η χημεία», αλλά το δεδομένο είναι ότι οι «πράσινοι» αφενός αποδυναμώνονται στα πέντε ματς ως τη διακοπή των εορτών και αφετέρου θα έχουν αρκετή… δουλειά για ενίσχυση τον Γενάρη. Ο επιθετικός Νίκος Παπουτσής πέτυχε δυο γκολ, αμφότερα στην πρώτη νίκη με τον Καμπανιακό, ο αμυντικός χαφ, Βασίλης Ζαχαράκης, είχε βρεθεί και πριν λίγο καιρό μπροστά στην έξοδο, ενώ ζήτημα είχε προκύψει ξανά και με τον αριστερό μπακ, Γιάννη Αγτζίδη, που πλέον αποδεσμεύτηκε οριστικά. Για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Κιλκισιακό εντός, ο Γιώργος Φοιρός περιμένει θετική αντίδραση μετά τις ήττες από Αλμωπό και Πιερικό, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς γυρνά και ο Πιστόπουλος.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 11:32