Μια ανάσα από Θέμελη η ΑΠΕ Λαγκαδά

Μια ανάσα από Θέμελη η ΑΠΕ Λαγκαδά

Προ των πυλών της ΑΠΕΛ ο φιλόδοξος τεχνικός της Νίκης Μεσημερίου και βετεράνος γκολκίπερ

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 29/11/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αστέριος Θέμελης, που δουλεύει στη Νίκη Μεσημερίου (Α1 ΕΠΣΜ) είναι το μεγάλο φαβορί να διαδεχτεί τον Αλέξανδρο Κατικαρίδη στον πάγκο της ΑΠΕ Λαγκαδά και πιθανότατα ως το βράδυ θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις. Ο νεαρός τεχνικός έχει μεγάλη καριέρα ως τερματοφύλακας σε ΠΑΟΚ, Ηλιούπολη, Θεσπρωτό, Λάρισα, Λεωνίδιο, Ατρόμητο, Προοδευτική, Ρόδο, Ηλυσιακό, Καστοριά, Ιεράπετρα, Κολινδρό, Ολυμπιακό Βόλου, Ναυπακτιακό, Άγιο Δημήτριο, Ιωνικό και Πανναξιακό.

Παράλληλα, για τον πάγκο έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Λεωνίδα Υφαντίδη (παλιός γνώριμος, φέτος Κιλκισιακό), Φώτη Γουνιώτη και Σάββα Κοτσέρογλου (νυν Φοίνικα Πολίχνης), αλλά ο Θέμελης δείχνει «αγκαλιά» με τους «κυανόλευκους».

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Ακριτόπουλος, ευχαρίστησε ευγενικά τη διοίκηση της ΑΠΕΛ για την πρόταση συνεργασίας: «Ίσως δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ, ίσως βολέψει άλλη φορά μελλοντικά. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΑΠΕΛ για την πρόταση, στον Λαγκαδά ήμουν φίλαθλος στις ένδοξε ημέρες της Β΄ Εθνικής, επάνω στα… κάγκελα!Καλή τύχη στην ομάδα φέτος». Στο σημερινό ματς με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα υπηρεσιακός θα είναι ο Αλέξανδρος Γενήκομσου, ενώ απόντες οι Αγγελούδης-Μπάρμπας και αμφίβολοι οι Κοντέων και Ντουτσαρίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 13:02