Μαυρομάτης: Αντλώ πίστη από την εικόνα της ομάδας

Μαυρομάτης: Αντλώ πίστη από την εικόνα της ομάδας

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Κηφισιάς ενόψει της συνέχειας στον 8ο όμιλο, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την άποψη πως δεν συμβαδίζει η βαθμολογική συγκομιδή της Κηφισιάς με το πρόσωπο που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο σε αυτούς τους πρώτους έξι αγώνες που έχει δώσει, εξέφρασε στο pamebala.gr ο Μάρκος Μαυρομάτης. Παραμονές της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτος, ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου, τονίζοντας πως αντλεί πίστη από την εικόνα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο. Υπογράμμισε, όμως, πως για την ανατροπή των συσχετισμών που έχουν διαμορφωθεί, απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως σε όλα τα παιχνίδια έχουμε δείξει καλή εικόνα. Αυτό μάς δίνει κουράγιο να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να πιστεύουμε ότι με την προσπάθεια θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Αν τα βάλουμε κάτω ένα-ένα τα παιχνίδια, φαίνεται ξεκάθαρα πως η ομάδα είναι εξαιρετική, όμως κάτι της λείπει. Πιθανόν το γκολ. Στο ματς με το Αιγάλεω μάς στοίχισαν τα ατομικά λάθη. Εκείνο που ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε, είναι η πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε. Όμως, είμαι αισιόδοξος. Αντλώ πίστη από την εικόνα που δείχνει η ομάδα» σχολίασε για τη γενικότερη παρουσία της Κηφισιάς, ενώ για το ματς της Κυριακής (3/12) δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι οριακό για εμάς, το οποίο έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Απέναντί μας θα βρίσκεται ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό, άλλωστε, λέει η βαθμολογία και οι αριθμοί. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».