Στάικος: Είμαστε σε καλή κατάσταση

Στάικος: Είμαστε σε καλή κατάσταση

Σοβαρότητα και συγκέντρωση ζήτησε ο 37χρονος τεχνικός της ΑΕ Ερμιονίδας από τους παίκτες του για το ματς με τον ΑΟ Χαλκίδας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά από εκείνο στα Σπάτα με τον Αήττητο την περασμένη αγωνιστική, άλλο ένα ντέρμπι περιμένει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ερμιονίδας, που θα παραταχθούν το μεσημέρι της Κυριακής (3/12) απέναντι σε εκείνους του ΑΟ Χαλκίδας. Η ομάδα του Θανάση Στάικου θα επιδιώξει να φτάσει στη νίκη, προκειμένου να πιάσει στη δεύτερη θέση τον αντίπαλό της. Ο 37χρονος τεχνικός μίλησε στο pamebala.gr και ξεκαθάρισε πως μόνο με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα φαντάζει εφικτό το νικηφόρο αποτέλεσμα.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Χαλκίδα είναι μία δυνατή και έμπειρη ομάδα. Μάλιστα, από τη στιγμή που βρήκε λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζε, γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη. Θα προσπαθήσουμε, όπως πάντα, να κάνουμε το παιχνίδι μας, είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε στην έδρα μας και, μάλιστα, σε ένα γήπεδο, στο οποίο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχουμε ηττηθεί. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές» υπογράμμισε ο νεαρός προπονητής.