Μάγκικο «διπλό» ο ΠΟ Ατσαλένιου στον Ταύρο!

Μάγκικο «διπλό» ο ΠΟ Ατσαλένιου στον Ταύρο!

Ο ΠΟΑ επικράτησε 2-1 του Φωστήρα.

από Παμε Μπάλα
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στον Ταύρο, με τον ΠΟ Ατσαλένιου να κάνει τη μεγάλη απόδραση με το «διπλό» στο φινάλε με 2-1 κόντρα στον Φωστήρα. Οι Κρητικοί ήταν πιο επικίνδυνοι στο παιχνίδι και στο 30’ με προβολή του Γιαλιτάκη προηγήθηκαν 0-1. Η απάντηση του «Φονέα» ήρθε στο 60’, με τον Σίμωση να πλασάρει εύστοχα μετά από ατομική ενέργεια για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά τα αίματα άναψαν στο παιχνίδι, καθώς στο 86’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Παπαδάκης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, γεγονός που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Φωστήρα. Στο 89’ ο Μπέκρης με εκτέλεσε φάουλ πέτυχε το γκολ της νίκης για τον ΠΟΑ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Πολλά παράπονα έχουν από τον Δραγάτη (Ανατολικής Αττικής) οι γηπεδούχοι, που είχε βοηθούς τους Αρμάκολα (Κυκλάδων), Γιαννίκο (Πειραιά).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσιώνης, Πατσατσόγλου, Ρόκας, Πρίκας (73' Νικολόπουλος), Καλημέρης (57' Μπιτάσης), Σιμώσης, Δωροβίνης, Μήτκας (39' Στρίγγας)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (86' Μανουσάκης), Παπαδομιχελάκης, Ρωμανάκης (62' Βρεττός), Τζανής, Φραγκιαδάκης (80' Πετράκης), Τοπάλι, Ντάμπος, Γιαλιτάκης (75' Μπέρκης), Πατινιώτης.