Παλικαρίσιο βαθμό ο ΑΟ Λουτράκι στη Ρόδο!

Παλικαρίσιο βαθμό ο ΑΟ Λουτράκι στη Ρόδο!

Ιάλυσος και ΑΟ Λουτράκι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

από Παμε Μπάλα
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δυνατό παιχνίδι έγινε στη Ρόδο, όπου ο ΑΟ Λουτράκι «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ιάλυσο. Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά, με τον Ιάλυσο να κερδίζει πέναλτι στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Ο Μπεγκλετζής ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Διασσινός το απέκρουσε. Ο Φαβάλι από κοντά όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων, ο ΑΟΛ κατάφερε να ισορροπήσει και προσέχοντας την άμυνά του, αντιμετώπισε τις επιθέσεις των «τοξοβόλων». Στο 76’ όμως ο Γούλας με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ, ισοφάρισε για τους οράνιε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Παρχαρίδης (Δράμας) και βοηθοί οι Μποζατζίδης, Ανδρέου (Μακεδονίας).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Aνδρούτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Αρχοντούλης, Τσούπρος (65' Σπάρταλης), Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Καμπλιώνης (82' Βλάχος), Μπεγκλετζής, Πόποβιτς (46' Δήμας), Φαβάλι

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Γιάννης Νούλας): Διασσινός, Τσώκος, Τσάκας (74' Ουγκρής), Ντερτιλής, Τσορμπατσίδης, Πετρίδης, Γούλας, Σιώκος, Γεωργίου (58' Δαλκαφούκης), Ζερβός (91' Χρυσαφίδης), Γκιζαριώτης (58' Δ. Στασινόπουλος).