Λύτρωση στο φινάλε για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Λύτρωση στο φινάλε για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Ο Αστέρας Αμαλιάδας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟ Βάρδας.

από Παμε Μπάλα
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαία νίκη στο τέλος πήρε ο Αστέρας Αμαλιάδας στο ηλειακό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας με 1-0. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, αλλά στις καθυστερήσεις οι «βυσσινί» κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το «τρίποντο».

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή, αλλά προς το τέλος δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες και στο 45’ γκολ του Μπαρμπαρούση ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το παιχνίδι στη συνέχεια απέκτησε ενδιαφέρον μετά το 65’, όπου ο Αστέρας ανέβασε στροφές. Στο 78’ ο Καπούταγλης απέκρουσε σουτ του Κέρι, στη συνέχεια ο Δημητρίου πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα από σουτ του Σταθάκη, με την μπάλα να καταλήγει στον Μαρουκάκη, που με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 94’ όμως ο Κέρι μέσα από την περιοχή με πλασέ πέτυχε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητής ήταν ο Καλογεράκος (Ζακύνθου) και βοηθοί οι Ασημακόπουλος, Καραμέρος (Ηλείας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Τίμος Καβακάς): Καβουσάκης, Παγώνης (77' Μπουζούρας), Παπαδόπουλος (82' Μπουτσικάκης), Σταθάκης, Αρβανίτης, Μπανούσης, Κυριάκος (58' Τόρες), Ρόβας (72' Σταθάτος), Μαρουκάκης, Κέρι, Μπαρμπαρούσης

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος (82' Σιδέρης), Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Μελετίδης (90+2' Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (62' λ.τρ. Χούσα), Π. Πολίτης.