Εύκολα το «διπλό» ο Πανηλειακός

Εύκολα το «διπλό» ο Πανηλειακός

Εκτός έδρας νίκησε το Λεωνίδιο 2-0 ο Πανηλειακός.

από Παμε Μπάλα
στις 03/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Πανηλειακός, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει 2-0 του Λεωνιδίου. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Πύργου, αλλά και το τρίτο «διπλό» φέτος.

Στο 5’ μετά τη σέντρα του Λεβέντη, ο Κρεββατάς πέτυχε 0-1. Στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Μπουρλάκη και Σωτηρόπουλο, χωρίς η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο 55’ ο Μπουρλάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2. Ως το τέλος του ματς δεν σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες, με τον Πανηλειακό να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος και βοηθοί οι Αθανασοπούλου, Γκούμας (Μεσσηνίας).

ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Γιάννης Νενεκούμης): Γιαννούσης Κ., Λάτσης Γρ., Λάτσης Γ. (46’ Βρεττάκης), Κύριος Π., Μπούρας, Γιαννούσης Σ., Χιώτης, Τσεμπελής (46’ Λάλας), Μπακάλης, Κατσικαδάς (71’ Δολιανίτης), Καττής

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Θεοδωρακόπουλος, Σέου, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (64’ Νιφορόπουλος), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (90’ Χατζηστάμου), Σωτηρόπουλος (80’ Βουργουντζής).