Ξέσπασε στο Βελούχι η Νίκη Βόλου

Ξέσπασε στο Βελούχι η Νίκη Βόλου

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας συνέτριψε με 6-0 τους ουραγούς του 4ου ομίλου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές (δύο ήττες, μία ισοπαλία και ένα... ρεπό) η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις νίκες και, μάλιστα, με... εκκωφαντικό τρόπο! Η ομάδα της Νέας Ιωνίας συνέτριψε με 6-0 τον ΑΠΟΚ Βελούχι, που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στον ανώτερο αντίπαλό του.

Μόλις στο 6' ο Τζιώρας έκανε το 1-0 με κεφαλιά, στο 14' ο Ιορδανίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ (2-0) και στο 41' ο Γιάκοβλεφ έγραψε το 3-0 με σουτ, κλείνοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 55' ο Τζιώρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με πλασέ, στο 65' ο Ιορδανίδης, επίσης με δεύτερο προσωπικό γκολ, έκανε το 5-0 με γυριστή κεφαλιά, για να έρθει στο 91' ο Γαρυφαλλόπουλος και να διαμορφώσει το τελικό 6-0 με καρφωτή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Γιάκοβλεφ στο 31' και του Ντόλγκι στο 58'.

Διαιτητής ήταν ο Μπεκιάρης, με βοηθούς τους Βογιατζή (Καρδίτσας) και Μανασή (Τρικάλων).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηρόφωτος): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης (67' Λάιος), Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Γιάκοβλεφ, Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης (71' Ματθαίου), Μπάιριτς (53' Γαρυφαλλόπουλος), Τζιώρας (59' Βουρδάκης)

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλιας, Παχής (67' Σερπάνος), Σιάτρας (44' Αθανασόπουλος), Γιαουπλάρι (34' Λάππας Ν.), Ζαραβέλης (61' Σκοπέτος), Λάππας Γ., Κατσαδούρος, Μπακαλίδης, Κακκαβάς, Χαλλής.