«Διπλό» στην Πάτρα η Καλαμάτα

«Διπλό» στην Πάτρα η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα επικράτησε 2-0 του Διαγόρα Βραχνέικων.

από Παμε Μπάλα
στις 10/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις νίκες επέστρεψε η Καλαμάτα μετά από δύο ισοπαλίες, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας του Διαγόρα Βραχνέικων. Η «Μαύρη Θύελλα» ήταν καλύτερη και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Καλαμάτα να ελέγχει τον ρυθμό και να απειλεί, χωρίς αποτέλεσμα την εστία του Θωμά. Ο Διαγόρας ισορρόπησε, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Κωστή στο 33’, αλλά ο Γκόμεζ αντέδρασε σωστά. Στο 41’ ο Καμινιώτης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Θωμά και πέτυχε το 0-1. Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολόπουλου, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ρονκάτο στο 82’. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Ρονκάτο έδωσε ασίστ στον Γουερέ, ο οποίος με πλασέ έγραψε το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Ρατσιάτος και βοηθοί οι Νενεκούμης, Λέκκας (Αργολίδας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ (Xρήστος Tσίκας): Θωμάς, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος (87΄ Γιάχο), Πετρόπουλος, Αθανασόπουλος (64' Μιχαηλίδης), Α. Τρίγκας (69' Τριανταφυλλόπουλος), Κυριαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωστή (84΄ Χριστόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Μούτσα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Kαντούτσης, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης, Τσεμπερίδης, Αθανασόπουλος (81' Ρονκάτο), Σαραντόπουλος (69' Κουρέλας), Γουερέ (88΄ Χελάς).