Επέστρεψε στις νίκες ο Αλμυρός

Επέστρεψε στις νίκες ο Αλμυρός

Από το πρώτο εικοσάλεπτο «καθάρισε» η ομάδα του Κώστα Σταματίου το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο (0-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο ΓΣ Αλμυρός να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμβρυσσέα και να επιστρέψει στις νίκες μετά την «παρένθεση» στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλου. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου «καθάρισε» μέσα σε ένα εικοσάλεπτο το ματς στο Δίστομο, επικρατώντας με 2-0. Με το... καλημέρα (1') ο Νάκας επιχείρησε τη σέντρα και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Ντέντσεφ για το 0-1, ενώ στο 18' ο Κοντοβάς έγραψε το 0-2 με πλασέ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως μάταια. Πάντως, στο 71' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χίσι, όπου τελικά δόθηκε φάουλ πάνω στη γραμμή της περιοχής.

Διαιτητής ήταν ο Καλανζής, με βοηθούς τους Κοκαρίδα και Κολιάκο (Αθηνών).

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεφ, Μπότσης (61' Μαργαρίτης), Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Γιαλαμίδης, Βαγγελή (89' Κυπραίος), Κωστούλας, Χίσι, Ντος Σάντος (58' Κωνσταντίνου), Μανιδάκης, Σούκιας
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ (Κώστας Σταματίου): Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Σαββίδης (71' λ.τρ. Κυριάκος), Κιπτίου (83' Κωτσιαρίδης), Νάκας, Κοντοβάς (65' Θωμαΐδης), Φλίγκος.