«Βόμβα» Κιλκισιακού στην Αριδαία, έβγαλε το… άχτι του με Αλμωπό (0-3, vid)!

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη-ξέσπασμα για τον Κιλκισιακό, που έφτασε στο πρώτο διπλό (τρίτη φετινή νίκη) με το εμφατικό 3-0 στην Αριδαία με τον ελλιπή Αλμωπό (παρθενική ήττα του εντός και δεύτερη συνολικά), αναπτερώνοντας τις ελπίδες σωτηρίας!

 «Ξεμπούκωσε» για τα καλά η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, που ατενίζει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, προσγειώνοντας την ομάδα της Πέλλας (φάνηκαν τα κενά των Μεντί, Σαμαρόπουλου, Πετρίδη). Ο Κιλκισιακός, που μεθαύριο φιλοξενεί τον Πιερικό σε ακόμα έναν «τελικό», είχε επιθετική πολυφωνία, με τον Κώστα Λογγινίδη με σουτ εκτός περιοχής να κάνει το 0-1 στο 14΄. Στο 63΄ ο Ιάσων Παπαδημητρίου «τροφοδότησε» κάθετα τον Παύλο Καθάριο, που με πλασέ πέτυχε το 0-2 των φιλοξενούμενων. Στο 81΄ οι Κιλκισιώτες έβαλαν το… κερασάκι στην «τούρτα», ολοκληρώνοντας τη «σεμνή τελετή» με το 0-3 του δραστήριου Παπαδημητρίου, με ατομική ενέργεια (πέρασε δυο αντιπάλους) και σουτ. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν βελτιωμένοι και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, με εξαίρεση τις ευκαιρίες των Λ. Ελευθεριάδη (18΄), Μούλα (24΄), Μεντή (36΄) και Γ. Ελευθεριάδη (53΄).  Ο Αλμωπός είχε κακή παρένθεση και θέλει νέα αρχή μεθαύριο στη Ραιδεστό με την Καρδία (μάλλον κεκλεισμένων των θυρών). Διαιτησία: Πολυχρόνης, Μηνούδης (Πιερίας), Καλορογιάννης (Κυκλάδων).

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: «ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

Μετά το διπλό στην Αριδαία, ο τεχνικός του Κιλκισιακού, Μάκης Κατσαβάκης, υποστήριξε: «Ημασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια, σε αυτή τη...γενική επιστράτευση όπως την χαρακτήρισα καθώς είχαμε πολλές απουσίες. Ευτυχώς τα όποια λάθη κάναμε δεν μας στοίχισαν, ενώ βρέθηκε σε καλή μέρα και ο τερματοφύλακάς μας Νίκος Κολιοφούκας, έκανε δύο σημαντικές επεμβάσεις. Το δεύτερο γκολ του Καθάριου μας απελευθέρωσε και μας έδωσε σταθερότητα. Ανεβάσαμε πιο ψηλά τη πίεσή μας και έτσι ήρθε και το τρίτο τέρμα. Οπως είπα και στα παιδιά μετά το τέλος στα αποδυτήρια, η νίκη αυτή πρέπει να έχει και συνέχεια, και να καταθέσουμε ψυχή την Τετάρτη με τον Πιερικό».

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος (80' Μιχαηλίδης), Πετρόφ, Λ. Ελευθεριάδης, Χαρίσης, Γ. Ελευθεριάδης, Πολύζος (65' Γκάζι), Μούλας, Μεντής, Θόρια (70' Αναστασιάδης), Παπαγεωργίου (51' Τσόλκας).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Νικολαΐδης, Δρόσος, Πολύζος, ΜΑΤΕΝΤΖΙΔΗΣ, ΔΟΞΑΚΗΣ, Μπελίτσας (72' Πιπερτζής), ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ (70' Κουραλίδης), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (89' Αναστασιάδης), ΜΟΣΧΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ (60' Καθάριος).