Μοιρασιά και γκρίνια στον Εύοσμο

Μοιρασιά και γκρίνια στον Εύοσμο

Αγροτικός Αστέρας και Νάουσα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

από Παμε Μπάλα
στις 13/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τη Νάουσα, καθώς έληξε ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαλουχίδη (Κιλκίς), καθώς στο πρώτο ημίχρονο τους ακύρωσε γκολ με κεφαλιά του Μαντζίρη, ως επιθετικό φάουλ.

Είχε προηγηθεί το γκολ της Νάουσας στο 30’, όταν ο Κωτσόπουλος με γυριστό σουτ πέτυχε το 0-1. Τελικά η ισοφάριση για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε στο 60’, με τον Ατζαμιδάκη να στέλνει με διαγώνιο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Βοηθοί του διαιτητή Τσαλουχίδη ήταν οι Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος (Κιλκίς).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Στογιάννης/Γιώργος Τζόλας): Κάμπας, Ζώτος, Ιωαννίδης, Κεχαγιάς, Γεωργιάδης, Χρήστου (46' Καπρέτσος), Ντουνιάς, Προβατίδης, Ατζαμιδάκης (77' Αποστολίδης), Κουτούσης (80' Πιστόπουλος), Μαντζίρης

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Ασλανίδης): Νομικός, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Περηφανόπουλος, Μαντώς, Μουρίκι (90' Τόσιος), Χατζόπουλος (79' Καψάλης), Παντζαρτζίδης (57' Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος (82' Νίκου).