Ήρωας ο Ζαννάκης για την ΑΠΕΛ!

Ήρωας ο Ζαννάκης για την ΑΠΕΛ!

Ο νεαρός εξτρέμ μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Φίλιππο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Αστέριου Θέμελη (2-3).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο η ΑΠΕ Λαγκαδά, που κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Αλεξάνδρεια, επικρατώντας με 3-2 του τοπικού Φίλιππου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μιχάλης Ζαννάκης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 74' για να πετύχει δέκα λεπτά αργότερα το γκολ της νίκης, που ήρθε με ολική ανατροπή! Μόλις στο 15' ο Χιντασέλι άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια και πλασέ (0-1), όμως μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι έφεραν τα... πάνω κάτω, ισοφαρίζοντας με φάουλ του Αργυρίου στο 26' (1-1) και πετυχαίνοντας το 2-1 με σουτ του Μυλωνά σε αντεπίθεση. Η ομάδα του Αστέριου Θέμελη ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσια πριν περάσει το πρώτο μέρος, χάρη σε υπέροχο σουτ του Αθανασιάδη στο «γ» της αντίπαλης εστίας. Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν βαθμούς και εντυπώσεις, ο Ζαννάκης ήρθε από τον πάγκο για να δώσει τη λύση στην ΑΠΕΛ, γράφοντας στο 84' το τελικό 2-3 με πλασέ μετά από ενέργεια και ασίστ του Καραμανλή.

Διαιτητής ήταν ο Δημητριάδης, με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Μαλανδρή (Χαλκιδικής).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Νίκος Αναστασόπουλος): Καρακούτσης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Σκλιοπίδης (85' Δαδάκος), Αργυρίου, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου (68' Πέικος), Αβραμόπουλος, Σκοπελίτης, Μυλωνάς (76' Κουμπούλα), Τάχος.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αστέριος Θέμελης): Ράντζα, Μουχαλής (74' Ζαννάκης), Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Στεφανίδης (65' Σταμπουλής), Ταχματζίδης (46' Αγγελούδης), Έππας, Χιντασέλι, Αθανασιάδης (60' Αγριμάκης), Κοντέων.

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 09:26