«Τσίμπησε» βαθμό από τον Ηρακλή η ΑΕ Καρίτσας

«Τσίμπησε» βαθμό από τον Ηρακλή η ΑΕ Καρίτσας

Ο Γηραιός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕ Καρίτσας.

από Παμε Μπάλα
στις 17/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε κακό δαίμονα του Ηρακλή εξελίσσεται η ΑΕ Καρίτσας, η οποία πήρε την ισοπαλία (2-2) μέσα στο Καυτανζόγλειο, ρίχνοντάς τον από την κορυφή. Ο Γηραιός πάλεψε, αλλά του στοίχισαν οι απουσίες και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, με τον Ηρακλή να ανοίγει το σκορ στο 6’ με κεφαλιά του Βασίλη Παπαδόπουλου. Η απάντηση της ΑΕ Καρίτσας ήταν άμεση, καθώς στο 19’ ο Κυρτέγος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Ως το τέλος του ημιχρόνου χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με την ομάδα της Πιερίας να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του Γηραιού.

Στο 57’ ο Κυρτέγος και πάλι, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, σκόραρε για το 1-2. Στο 63’ όμως ο Κρυστάλλης ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ηρακλή. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ της νίκης, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ η ΑΕ Καρίτσας έχασε ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις.

Διαιτητής ήταν ο Τρακαλιάνης (Σερρών) και βοηθοί οι Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καστριτσέας, Π. Αθανασίου, Κυριακίδης, Κριτσιάνης (52’ Κατσούλης), Πτηνόπουλος, Μούδιος, Δραγάνης (38’ Κρυστάλλης), Υφαντίδης (52’ Παναγιωτούδης), Γκουτσίδης (70’ Ανδρεάκος), Παπαδόπουλος.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Λυκούργος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τσιώμης, Νταντίνης, Μπέης, Κωστόπουλος, Κυρτέγος, Ταρασιάδης.