Έμειναν στο μηδέν στον Ταύρο

Έμειναν στο μηδέν στον Ταύρο

Φωστήρας και Ηλυσιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

από Παμε Μπάλα
στις 17/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από έναν βαθμό πήραν Φωστήρας και Ηλυσιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Σπ. Γιαλαμπίδης», που έληξε 0-0. Ο «Φονέας» ήταν καλύτερος και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Ηλυσιακός απείλησε στο 32’ με τη σέντρα σουτ του Τσίτσαρη να σταματάει στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 38’ ο Φωστήρας ισοφάρισε τα… δοκάρια, καθώς το σουτ του Σίμωση είχε την ίδια κατάληξη και στην επαναφορά ο Στρίγγας πλάσαρε άουτ σε κενή εστία. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έχασαν δύο τετ-α-τέτ με τον Σίμωση. Στη δεύτερη περίπτωση, ο παίκτης πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου και βοηθοί οι Τσολακίδης, Σταύρογλου (Αθηνών).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Καλημέρης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Ρόκας, Στρίγγας (75' Νάστος), Μπιταξής, Σίμωσης (85' Γεροκωνσταντής), Δωροβίνης (70' Χαρίτος), Πρίκας (46' Νικολόπουλος).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης (70' λ. τρ. Παπαδημητρίου), Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Λαμπρόπουλος, Τσίτσαρης (90' Κατσίβελας), Ιωάννου, Μάλτσι (78' Γεωργαμλής), Τριανταφύλλου (46' Γκέζος).