Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» από τον Πέλοπα Κιάτου

Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» από τον Πέλοπα Κιάτου

Συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έδωσε ο Πέλοπας Κιάτου, καθώς ανακοίνωσε τον Αμπντέλ Ραχίμ και τον Αναστάση Μανιώτη.

από Παύλος Κουστέρης
στις 22/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» ανακοίνωσε ο Πέλοπας Κιάτου, μια μέρα μετά την απόκτηση του Βασίλη Παπουτσή.

Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε την απόκτηση των Αμπντέλ Ραχίμ και Αναστάση Μανιώτη, δείχνοντας ότι έχει κινηθεί πολύ «ζεστά» αυτές τις πρώτες μέρες της διακοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αμπντέλ Ραχίμ:

Το δευτερο μετεγγραφικό απόκτημα του Πελοπα ενόψει της ενισχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Πρόκειται για τον Αμπντέλ Ραχιμ, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι 24 ετών (23/02/1993),έχει σημαντική εμπειρία από τη Γ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί με τους Φίλιππο Αλεξάνδρειας(η τελευταία του ομάδα), Παναργειακό ,Παναρκαδικό, Καλαμάτα, ΑΕ Σπάρτη, Πανσερραϊκό, ΑΕ Κηφισιάς, ΑΟ Γλυφάδα, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Λαυρίου. Έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.Καλωσοριζουμε τον Αλεξανδρο στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αναστάση Μανιώτη:

Το τριτο μετεγγραφικό απόκτημα του Πελοπα ενόψει της ενισχυσης που εχει προγραμματισει η διοικηση της ομαδας. Πρόκειται για τον Ανασταση Μανιωτη ο οποιος ξεκινησε απο τις ακαδημιες του Πελοπα και προλαβε να αγωνιστει με τα χρωματα των ερυθρολευκων στο πολυ ανταγωνιστικο τοτε πρωταθλημα της Δ εθνικης ,τελευταια ομαδα του 22χρονου ποδοσφαιριστη ο Αχιλεας Φαρσαλων ομαδα Γ Εθνικης στην οποια αγωνιζοταν ως βασικος.

Επιστροφη στο ''σπιτι'' λοιπον για τον Ανασταση τον οποιο καλωσοριζουμε εκ νεου στην οικογενεια του Πελοπα και του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες.