Οριστικά στην ΑΠΕ Λαγκαδά Ν. Στεφανίδης και Νικολλάρα, έπεται ο Λάμπογλου

Οριστικά στην ΑΠΕ Λαγκαδά Ν. Στεφανίδης και Νικολλάρα, έπεται ο Λάμπογλου
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε συμφωνία με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Νίκο Νικολλάρα, που συνεργάστηκε στη Νίκη Μεσημερίου με τον Αστέριο Θέμελη ήρθε τις πρώτες ώρες του 2018 η ΑΠΕ Λαγκαδά, που ντύνει ξανά οριστικά στα «κυανόλευκα», όπως είχε προαναγγείλει το «pamebala.gr» και τον έμπειρο φορ, Νέστορα Στεφανίδη.

Ζεσταίνεται η… μηχανή για τις ενισχύσεις στην ΑΠΕΛ. Κάτοικος Λαγκαδά γίνεται ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Νίκος Νικολλάρα, επιλογή του Αστέριου Θέμελη από τη συνύπαρξή τους στο Μεσημέρι για ενάμιση χρόνο, ενώ νωρίτερα ξεχώρισε παραγωγικά με τη φανέλα του Εθνικού Πυλαίας. Επίσης, σήμερα υπογράφει τυπικά ο Νέστορας Στεφανίδης, για την επιστροφή του στους «κυανόλευκους», αφού έχει συμφωνήσει σε όλα και έχει στο… χέρι την ελευθέρας από την Ελπίδα Σκουτάρεως (ανακοίνωσε την αποχώρησή του). Ο 33χρονος στράικερ θα βοηθήσει σημαντικά στη γραμμή κρούσης, μετά τη φυγή του Αγγελούδη, έλειψε μόνο έξι μήνες, ενώ έδειξε πέρυσι τι μπορεί να κάνει, έχοντας θητεία ακόμα σε Ηρακλή, Λάρισα, Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Καστοριά, Κιλκισιακό, Πολύκαστρο, Ακράτητο και Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Η ΑΠΕΛ ίσως έχει τους Νικολλάρα-Στεφανίδη διαθέσιμους για ντεμπούτο, την Κυριακή με την Καρίτσα.

ΚΟΝΤΑ Ο ΛΑΜΠΟΓΛΟΥ

Ταυτόχρονα, καλές εντυπώσεις άφησε στη φιλική νίκη στην Επανομή το Σάββατο ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, Στράτος Λάμπογλου, που έπαιζε στην Κ20 της Κέρκυρας, παλιότερα στις ακαδημίες του Ηρακλή (καταγωγή από Καλλικράτεια) και είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί.  Ο Λάμπογλου πέτυχε ένα γκολ στο 1-3 της ΑΠΕΛ με την Αναγέννηση, με τους Καραμανλή-Χιντασέλι να βρίσκουν επίσης δίχτυα.