Αυξημένες ανάγκες για Αλμωπό Αριδαίας, αν παραχωρηθεί ο Μεντί στον Ηρακλή

Αυξημένες ανάγκες για Αλμωπό Αριδαίας, αν παραχωρηθεί ο Μεντί στον Ηρακλή
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 02/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η διαφαινόμενη παραχώρηση του Σενεγαλέζου φορ, Κριστιάνο Μεντί, στον Ηρακλή, αυξάνει τις ανάγκες ενίσχυσης στην επίθεση για τον Αλμωπό Αριδαίας με δυο φορ αντί για έναν. Ο Γιώργος Τυριακίδης παράλληλα περιμένει και την απόκτηση μέσου και στόπερ, αφού στις 16/1 στρατεύονται οι Κώστας Σαμαρόπουλος και Κώστας Παπαγεωργίου. Ως τώρα από την ομάδα της Πέλλας έχει αποχωρήσει ο Λέντι Κουλάφι.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Την έκδοση δελτίων στους δυο νεοαποκτηθέντες, Σεραφείμ Μωυσίδη και Στέφανο Ντόγο, περιμένουν οι «τριαινοφόροι», ώστε να κάνουν ντεμπούτο την Κυριακή, εντός με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Οι «πράσινοι» γυρνούν σήμερα στις προπονήσεις και συνεχίζουν τις αναζητήσεις για σέντερ φορ, ενώ την Παρασκευή θα γίνει ο ετήσιος χορός των Εδεσσαίων στο κέντρο «ΕΠΑΥΛΙΣ».

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Χθες το βράδυ διεξήχθη ο ετήσιος χορός των «κιτρινόμαυρων», υπό τους ήχους της Γωγώς Τσαμπά και του επιτελείου της, ενώ από σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις για ενίσχυση.

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΝΕΟΥΣ» ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Μετά τους Αθανασιάδη, Λάμπρου, Λατινόπουλο, Χατζηαθανασίου, στον Αγροτικό Αστέρα από σήμερα εντείνουν τις προσπάθειες για νέες προσθήκες (σίγουρα τερματοφύλακα), αλλά και κάποιες αποχωρήσεις. Για τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες θα γίνει προσπάθεια ώστε να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή, εντός με τον Ηρακλή, με τους Ηλία Στογιάννη και Ηλία Προβατίδη να συναντούν μια πρώην ομάδα τους (αντίστροφα το ίδιο ισχύει για Βοσνιάδη, Καραντασιάδη, Κρυστάλλη).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Μετά την έλευση των Μουτζίκου-Βασιλειάδη, οι «πράσινοι» αναζητούν έναν επιθετικό, ενώ ίσως να μην υπάρξει άλλη αποδέσμευση, ύστερα από τη φυγή του Γιαννιώτη. Οι δυο πρώτοι έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο στη φιλική ήττα του Σαββάτου, με 3-0 από την Κ20 του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή.

ΝΑΟΥΣΑ: Χωρίς ιδιαίτερη κινητικότητα για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις κυλούν οι πρώτες… ώρες του 2018 για την ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη, αλλά τα περισσότερα (σε αγωνιστικό αλλά και οικονομικό σχεδιασμό) θα καθοριστούν από το αν παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ο ταλαντούχος επιθετικός, Κώστας Κωτσόπουλος).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Μετά τον Τάσο Γκουντούνα, οριστικοποιήθηκε η απόκτηση και του δεξιού μπακ-χαφ, Ηλία Ζαρωτιάδη από την ομάδα του Δημήτρη Σίτσα, όπως αναμενόταν. Ο νεαρός έπαιζε στην Καβάλα, παλιότερα σε Βυζάντιο και Αντιφιλίππους, ενώ γυμναζόταν με τους «ασπρόμαυρους» εδώ και μέρες. Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του δοκιμαζόμενου Μουλάι, ενώ ίσως απασχολήσει ένας ομογενής εξτρέμ από Γερμανία. Μετά τη φυγή του Μπαμπατζάνη, δεν αναμένεται άλλη αποχώρηση για τον Αετό.

ΚΑΡΠΕΡΗ: Απορρίφθηκαν οι τρεις Βούλγαροι που δοκιμάστηκαν αρχικά από τον Μίλτο Δουλγέρη στον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά πλέον εξετάζεται μια άλλη αξιόλογη περίπτωση συμπατριώτη τους, με δυσκολίες όμως. Οι Σερραίοι, που από σήμερα ξεκινούν προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Προσκυνητών, «βλέπουν» περιπτώσεις από την κατηγορία, αλλά και ενδεχόμενο ενίσχυσης με δανεικούς από Πανσερραϊκό.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μετά την απόκτηση του μεσοαμυντικού Δημήτρη Ιωαννίδη, οι «γουναράδες» αναζητούν δυο ακόμα προσθήκες. Η μια θα είναι στην επίθεση, με την ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη να έχει στα υπόψη τον Χάρη Αλμπάνη (φέτος Αχαϊκή), ενώ πριν τις ενισχύσεις δεν θα υπάρξουν αποδεσμεύσεις.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σήμερα γυρνά στο γήπεδο η ομάδα του Γιάννη Σαμαρά, μετά την άδεια της Πρωτοχρονιάς και θα «φουλάρει» για την κρίσιμη έξοδο της Κυριακής με τον Αστέρα Παραποτάμου, αλλά και τις όποιες αλλαγές στο ρόστερ.