Ιγνατίδης με… βούλα στο Παλαιοχώρι, «έκλεισε» ο Νέστωρ, κοντά ο Χριστοδούλου, «φευγάτος» ο Ανδρεάδης

Ιγνατίδης με… βούλα στο Παλαιοχώρι, «έκλεισε» ο Νέστωρ, κοντά ο Χριστοδούλου, «φευγάτος» ο Ανδρεάδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 03/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στον Άρη Παλαιοχωρίου, που έντυσε στα κιτρινόμαυρα όπως αναμενόταν τον Ηλία Ιγνατίδη (σέντερ φορ Ποσειδώνα Μηχανιώνας), ενώ επέστρεψε ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Γιάννης Νέστωρ, από την Ελπίδα Βραστών.

Συνεχίζει τις χειμερινές ενισχύσεις η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, αφού άνοιξε η όρεξη μετά τον τερματισμό στην πρώτη θέση στη «δύση» του 2017 (έστω και με το ισχνό «συν ένα» από τον Ηρακλή). Η ομάδα της Χαλκιδικής έχει ήδη αποκτήσει τους Αγτζίδη, Καρακούτση και Σκέμπι, ενώ από χθες στην… παρέα νέων αποκτημάτων προστέθηκαν οι Ηλίας Ιγνατίδης και Γιάννης Νέστωρ (δεξια φωτο). Ο πρώτος είναι 21χρονος στράικερ που ήταν από καιρό στο… κατώφλι, όπως είχε αποκαλύψει το «pamebala.gr» πριν τα Χριστούγεννα (έκανε προπονήσεις, ενώ πέτυχε χατ τρικ με τη Θύελλα Στανού), αν και η απόκτησή του εξελίχθηκε σε σίριαλ, αφού τον διεκδίκησαν και άλλες ομάδες (όπως ο Αιγινιακός). Ο Ιγνατίδης αυξάνει τις επιλογές στην «κορυφή» της επίθεσης, δίπλα στους Σιμόνι, Προβατίδη, Κωτάκη, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κ17 Άρη, Κ20 Ολυμπιακού, Καλλιθέα, την ουγγρική Βάσας, τη βουλγάρικη, Λέφσκι Κάρλοβο και μέχρι πρότινος Ποσειδώνα Μηχανιώνας (ξεχώρισε στην Α1 ΕΠΣΜ). Ο Νέστωρ είναι νεαρός μεσοεπιθετικός, που είχε αποκτηθεί αρχικά το καλοκαίρι από την Ελπίδα Βραστών, αλλά σε πρώτη φάση γύρισε στα Βράσταμα, από τα οποία… γυρνά και πάλι. Κοντά στον Άρη δείχνει εκτός από τον Χαλκιδικιώτη στόπερ, Θάνο Πιτσόλη (από Κ20 ΠΑΣ Γιάννινα) και ο 17χρονος εξτρέμ, Μάριος Χριστοδούλου, της Σάντος Πανοράματος, με καταγωγή από Νεοχώρι, ενώ μάλλον αποδεσμεύεται ο αριστερός μπακ, Σταύρος Ανδρεάδης.

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΠΙΑΣΒΙΛΙ

Χθες οι «κιτρινόμαυροι» γύρισαν στις προπονήσεις και γίνεται αγώνας δρόμου για να κάνουν πρεμιέρα με τον Κιλκισιακό, την Κυριακή εντός, όλα τα νέα αποκτήματα. Εκτός μάχης θα μείνουν για το Παλαιοχώρι οι Σαμπιασβίλι (σκίσιμο στο πόδι, έξι ράμματα, περίπου ένα μήνα εκτός) και Κουκουρώνας (τιμωρημένος).