«Μπαμ» με Κολλά και άλλους δύο ο ΝΠΣ Βόλος

«Μπαμ» με Κολλά και άλλους δύο ο ΝΠΣ Βόλος

Στην απόκτηση ενός από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της κατηγορίας προχώρησε ο ΝΠΣ Βόλος, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Χρήστο Κολλά ενώ στο ρόστερ ανήκουν και οι Θεοφάνης Μαλακασιώτης και Γιώργος Μούτσας.

από Παύλος Κουστέρης
στις 04/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με την άνοδο να χάνεται μόνο με… αυτοκτονία, ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζει και το μέλλον του, καθώς σήμερα προχώρησε στην απόκτηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βάλει και τις βάσεις της επόμενης μέρας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Χρήστο Κολλά, που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Κηπούπολη, αγωνιζόμενος από τα 15 του στο ανδρικό τμήμα. Από εκεί ο Ατρόμητος τον αγόρασε για τις Ακαδημίες του, με τον 20χρονο επιθετικό έκτοτε να έχει αγωνιστεί σε Ερμιονίδα, Βύζα Μεγάρων και Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ έχει κάνει δοκιμαστικά σε Κόλτσεστερ και Γουλβς. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα των μικτών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ενώ έχει συμμετάσχει και σε προπονήσεις της Εθνικής Νέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν 2016-2017 όταν η ομάδα του Μαρτίνου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας, πέτυχε 33 γκολ.

Επιπλέον, στην ομάδα του Βόλου θα συνεχίσει ο 21χρονος, Θεοφάνης Μαλακασιώτης και ο 19χρονος, Γιώργος Μούτσας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

H Διοίκηση του Volos NFC ανακοινώνει τη μεταγραφή τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του 20χρονου επιθετικού Χρήστου Κολλά ο οποίος αγωνιζόταν στον Οπούντιο Μαρτίνου, του 21χρονου Βολιώτη μεσοεπιθετικού Θεοφάνη Μαλακασιώτη και του 19χροου τερματοφύλακα Γιώργου Μούτσα ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.