Πήρε Σιαραφέρα η Καστοριά, παρελθόν ο Μηλιάτης

Πήρε Σιαραφέρα η Καστοριά, παρελθόν ο Μηλιάτης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τον Δημήτρη Ιωαννίδη, η Καστοριά προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή, αποκτώντας τον Θωμά Σιαραφέρα. Πρόκειται για 21χρονο ακραίο μέσο, που απασχόλησε και το καλοκαίρι και ήρθε δανεικός από τον Κάστορα. Στην αυριανή δύσκολη έξοδο με τον Ερμή Αμυνταίου δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Μηλιάτης, που φεύγει από τους «γουναράδες», έχοντας εκδηλώσει ο ίδιος τάσεις αποχώρησης («χαιρέτησε» ήδη διαδικτυακά). Νέα πρόσωπα για την ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη θα είναι οι Ηλίας (αποθεραπεύτηκε) και Ιωαννίδης (ντεμπούτο).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Στην κυκλοφορία βγήκε το ημερολόγιο των «κιτρινόμαυρων» για το 2018, με ευχαριστίες σε χορηγούς και υποστηρικτές, ενώ αύριο εντός με τον Κιλκισιακό θα λείψουν οι Σιμόνι, Κουκουρώνας και Σαμπιασβίλι (διαθέσιμοι όλοι οι νεοαποκτηθέντες).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Με τον έμπειρο φορ, Νέστορα Στεφανίδη να κάνει ντεμπούτο (βγήκε το δελτίο του) και μόνο απόντα τον άλλο νεοαποκτηθέντα, Νικολλάρα θα διεκδικήσει αύριο το διπλό στην Καρίτσα η ομάδα του Αστέριου Θέμελη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Με διαθέσιμα τα νέα αποκτήματα, τους Ιορδανίδη, Προβατίδη, Σαβελίδη, Παπαχρυσάνθου και Δουλκερίδη θα ταξιδέψουν αύριο στη Χαλκιδική οι Κιλκισιώτες, για τη «μάχη» με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ματεντζίδη και Λογγινίδη, ενώ περιμένει αίσιο τέλος στην απόκτηση των Καραμπά και Σταυρίδη (υπήρξε μικρή εμπλοκή με τη Βέροια).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Άμεσα ξεκαθαρίζει το θέμα απόκτησης του στόπερ Χάρη Ηλιάδη από τον «ΝΠΣ Βόλος» (οι Θεσσαλοί θέλουν να τον δώσουν δανεικό, οι Κατερινιώτες πιέζουν για ελεύθερο).

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Χωρίς τους Καράμπελα (δεν βγήκε δελτίο), Τσιάρα και Κονταξή (τιμωρημένοι), ο Μέγας Αλέξανδρος θα κυνηγήσει τη «ζημιά» αύριο στην Καβάλα.