Θύελλα παρέσυρε τη… Χαλκίδα

Θύελλα παρέσυρε τη… Χαλκίδα

Η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε 2-1 του ΑΟ Χαλκίδας.

από Παμε Μπάλα
στις 07/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τη φόρα του ΑΟ Χαλκίδας έκοψε η Θύελλα Ραφήνας, καθώς επικράτησε 2-1. Οι Νερατζούρι πάντως έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ντάουλα (Δυτικής Αττικής), κυρίως για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι στο ς δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές. Στο τελευταίο 15λεπτο του ματς όμως έγιναν τα… πάντα. Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι εξ επαφής με τον Ανέστη, μετά από σέντρα του Τσίγκρου. Στο 78’ ο Μπουντάκης με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Ζέκιο έκανε το 1-0. Η απάντηση του ΑΟΧ ήρθε στο 87’ όταν από φάουλ του Ταυταρίδη, ο Γεραγωτέλλης με κεφαλιά έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 89’ ο Πολίτης σε αντεπίθεση της Χαλκίδας επιχείρησε να πλασάρει τον Πάντο, όμως ο τελευταίος με μια ενστικτώδη κίνηση έδιωξε με τα χέρια τη μπάλα, σώζοντας από βέβαια παραβίαση την εστία του. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Θύελλα κέρδισε πέναλτι που καταλόγισε ο Ντάουλας σε χέρι του Πολίτη από μπαλιά Χαρακτίδη προς τον Φύτρο. Ο Χαρακτίδης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, διαμορφώνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τη Θύελλα.

Βοηθοί του Ντάουλα ήταν οι Πρέντζας, Οικονόμου (Δυτικής Αττικής).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης (56' Μπουντάκης), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (96' Καραπάνος), Αράπης, Σενέ (81' Παπατσαράκης), Δημητρίου, Ζέκιο (94' Σαντίκου).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Βαλκάνος, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γεωργίου (81' Παπαδάκης), Τσίγκρος (90' Πατερίτσας), Ντελέκος, Ανέστης, Πολίτης, Ταυταρίδης.