Γλίτωσε το «κάζο» ο Ολυμπιακός Βόλου

Γλίτωσε το «κάζο» ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο τελευταίο δεκάλεπτο λύγισαν οι ερυθρόλευκοι τον ουραγό ΑΠΟΚ Βελούχι (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο... εφιάλτης του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι αναβίωσε ξανά το απόγευμα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτή τη φορά, όμως, οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν χαρακτήρα και απέφυγαν το «κάζο», έστω και στο τελευταίο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο νικηφόρο 2-0 επί του ουραγού ΑΠΟΚ Βελούχι. Αφού πρώτα πέτυχαν δύο γκολ με τον Σέττο στο 44' και τον Νόνη στο 52' που, όμως, δεν μέτρησαν, το πρώτο ως οφσάιντ και το δεύτερο μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ στη φάση, οι γηπεδούχοι έφτασαν στα γκολ που οδήγησαν στο «τρίποντο». Στο 84' ο Κραγιόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ στο 93' ο Μέμμος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ (2-0).

Διαιτητής ήταν η Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους Στάικο και Παραφέστα (Λάρισας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Δ. Κόκας, Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας (65' Καραμπάς), Λούγκος, Θέος (87' Κόλα), Σεχολάρι, Ευθυμιάδης, Σέττος (65' Μέμος)
ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας, Μπόγδανος (64' Αθανασόπουλος), Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Σερπανός, Χαλλής, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Παχής.