«Διπλό» στο Βελεστίνο η Νίκη Βόλου

«Διπλό» στο Βελεστίνο η Νίκη Βόλου

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας «καθάρισε» τον Ρήγα Φεραίο (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για τη Νίκη Βόλου, για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας επικράτησε με 1-0 και μπήκε θετικά στο νέο έτος, παραμένοντας σε υψηλές θέσεις στον 4ο όμιλο. Στο 59' ο Μέτσε πέτυχε το τέρμα που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Ο έμπειρος μέσος εκτέλεσε πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Αλεξίου, ο Παπαγιάννης αρχικά απέκρουσε, όμως στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης την έσπρωξε με προβολή στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1. Τρία λεπτά μετά (62') ο Τζοβάρας σούταρε στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να φέρει άμεσα το ματς στα ίσια.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης, με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Μηνούδη (Πέλλας).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Χρήστος Σπάθης/Γιώργος Αλεξίου): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Σπαθής, Αλεξίου, Νασιακόπουλος (88' Παπακώστας), Χατζησταμάτης (51' Κυριάκος), Τσελεπής, Γεωργατζής, Τζοβάρας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Θεολόγης, Δημολιός, Γενιτσαρίδης, Καρτσαμπάς, Βέργος, Ντόλγκι, Μέτσε, Ιορδανίδης (90' Λάιος), Μπάιριτς (82' Ματθαίου), Γαρυφαλλόπουλος (86' Βουρδάκης), Τζιώρας (94' Αναστασίου).