Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα Βλαχιώτη

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα Βλαχιώτη

Την απόκτηση των Κώστα Παναγόπουλου και Γιώργου Σαμπατάκου ανακοίνωσε ο Αστέρας Βλαχιώτη.

από Παύλος Κουστέρης
στις 11/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τις κινήσεις του προκειμένου να συνεχίσει την τρομερή και αήττητη πορεία του στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής οργανώνει ο Αστέρας Βλαχιώτη και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα».

Συγκεκριμένα, παίκτες της ομάδας θα είναι οι Κώστας Παναγόπουλος και Γιώργος Σαμπατάκος, με τον πρώτο να αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ και ο δεύτερος ως μεσοεπιθετικός.

Οι δύο ανακοινώσεις;

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Απόκτηση του Κώστα Παναγόπουλου.

Ο ισχυρός παράγοντας του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος ανακοίνωσε την απόκτηση 25 κεντρικού χαφ Κώστα Παναγόπουλου,προερχόμενος από την Ομάδα Ένωση ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ-ΔΟΞΑΣ.

Ο Κώστας Παναγόπουλος έχει αγωνισθεί Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ΠΑΟΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,Κ 20 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.

Σήμερα βρέθηκε στο γήπεδο της Γράμμουσας,γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες,ενώ με τον προπονητή Θόδωρο Γκάτζιο είναι παλιοί γνώριμοι...

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Μανιατάκο για την ένταξη του μεσοεπιθετικού Γιώργου Σαμπατάκου από τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ στον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη,ο παίκτης βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Γράμμουσας και μετά την γνωριμία με παίκτες και προπονητή μπήκε στους ρυθμούς προπόνησης της Ομάδας εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ.

Ο Γιώργος Σαμπατάκος έχει αγωνιστεί στη Football League με Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό και ήταν πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό Γυθείου και την τρέχουσα περίοδο στον Πανγυθεατικό με τον οποίο είχε πετύχει 7 γκολ.