Απάντησε με Ντινιωτάκη η ΑΕΜ

Απάντησε με Ντινιωτάκη η ΑΕΜ

Η ΑΕ Μυλοποτάμου αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Άγιο Ιερόθεο.

από Παμε Μπάλα
στις 14/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Ρέθυμνο, όπου ο Άγιος Ιερόθεος προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η ΑΕ Μυλοποτάμου είχε ισάριθμες απαντήσεις, για το τελικό 2-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν ο Γιάννης Ντινιωτάκης, καθώς στο τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΜ, πέτυχε και τα δύο γκολ.

Στο 28’ ο Άγιος Ιερόθεος προηγήθηκε με γκολ του Μανδαμαδιώτη, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 53’ ο Ντινιωτάκης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 56’ ο Τσάτσαρης με κεφαλιά πέτυχε το 1-2 για την ομάδα του Περιστερίου. Στο 63’ όμως μετά από σέντρα του Μυρθιανού, ο Ντινιωτάκης με πλασέ έγραψε το 2-2. Ακολούθησαν φάσεις και για τις δύο ομάδες, ωστόσο δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα.

Διαιτητής ήταν οΒλάχος (Ανατ. Αττικής) και βοηθοί οι Δασκαλάκης, Παπαδάκης (Ηρακλείου).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Γιώργος Κόλτζος): Κελαϊδής, Πιτσόκος, Μυρθιανός, Μποτωνάκης, Λένγκα, Μπακάλης, Δροσάκης, Βιτώρος (71’ Μερτίρι), Μηνάς (82’ Μάστορας), Ντινιωτάκης, Δαραμάρας (78’ Ξαγοράρης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σιδεράκης, Πολίτης, Ρόππας (82’ Καφαλίδης), Κασάπης, Τσάτσαρης, Μαρτίνος, Μανδαμαδιώτης, Γκουτσούλας (75’ Σιμιτσής), Λέσι (64’ Κράσι), Αργυρίου, Τσαρκάνι (90’ Νιζάμης).